reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Klaudia, ja tez na razie mam chętkę na Graco, ale na Graco Aerosport. Postanowilismy gondolki nie kupowac tylko taka rozkladana zupelnie spacerowke i do tego nosidelko dla noworodka.

Wygląda tak [tylko chcemy inny kolor. Ma troche większe chyba kola niz model Quattro Tour co przy naszych chodnikach ma znaczenie]:

aerosport_outdoor.jpg

reklama
Gazelaczku, my wlasnie tez stwierdzilismy, że nie opłaca się kupować gondoli na parę miesięcy. Martwię się tylko tym, że Mania miała taki wózek i mówiła, że po rozłożeniu spacerówki Tymcio do końca nie był wyprostowany. Ale ostatnio oglądałam ten wózek w sklepie i stwierdziłam, że nie jest aż tak źle :)

Ja tez zupełnie sie rozleniwiłam i siedze tylko w internecie w domu.
U mnie sytuaja wyglada całkiem fajnie. Jeszcez nie zdązyłam Was sie pochwalić, że w tzw. międzyczasie dostałam awans w pracy i od 1 czerwca zmieniam stanowisko ;D Coprawda pewnie wtedy juz bede sie wybierac na zwolnienie, ale moja przyszła szefowa ma tego świadomość :) Jestem z tego bardzo happy, bo tak naprawde po powrocie z macieżynskiego zaczne juz jakby nowa prace! Teraz mam luzik bo chwilowo nie mam szefa, bo on tez awansował i wywieźli go gdzieś za granice. Dopóki wybiora nowego ( pewnie w granicach  1 maja lub nawet czerwca) mnie i tak juz nie bedzie  :) bo 1. bede na urlopie 2. Od 1 czerwca bede w innym dziale.
Mam wiec teraz duzo czasu aby sobie siedziec i czytac w interecie.
Oczywiscie sa wyjatki, bo prace mam i czasem (tak jak przez ostatnie dwa dni) nie wiedziałam w co rece włozyc!

Dzieki :-)

Ja tez jestem na etapie wyboru wózka. Chciałam koniecznie Implast Driver 4XL, ale Skarbus powiedziałą mi że w rzeczywistości nie wyglada tak fajnie jak na zdeciu. No i że generalnie warto pomyslec np. o Quinny.

Juz sama nie wiem.

A to jest Driver 4XL.
driver4xl1kh.jpg

Niania ja też CI gratuluję awansu.
Mi też podoba sie Driver. Widziałam go na ulicy we Wrocławiu kilka razy i wygląda całkiem fajnie. Nie wiem jak wykończenie bo trochę było mi głupio tak podchodzić i oglądać z bliska.
Ja mam wózek pożyczony od koleżanki ale nie wiem czy nowego sobie nie kupię.

Jak zwykle strasznie duzo napisałyscie.

Aga dobrze że Tobą wszytsko oki. Myslę że ten pomysł z wymianą telefonów jest super. Tylko jak to zrobic. Musimy coś wymyslec, tylko co???

Lilka nie martw sie wszytsko sie ułozy.Zycze pwoodzenia!

Alez mnie nakręciłyscie na te zakupy. Też o nich dużo myslę. pewnie z racji tego że siedze w domku i czasami po prosu się nudze. A tak miałabym co oglądac i przekładac ;) ;) ;D

Co do wózka to wierzcie mi nawet jeszcze się nad tym nie zastanawiałam. A ja widze taki wybór to ogarnia mnie kołomyja i już sama nie wiem czego chcę.
Tym bardzije ze doświadczone koleżanki udzilają tylu sprzecznych porad. :(

I badż tu człowieku mądry.

Jak tak świeci słońce, to od razu mi się chce opalać :) W tym roku pewnie nic z tego nie wyjdzie, ale właśnie zastosowałam surogat :) opaliłam się w łazience... samoopalaczem :D

reklama
Ja jakbym nie musiała, to pewnie bym się jeszcze nie zastanawiała nad zakupem wózka. Zwłaszcza, że do chodzenia po sklepach jestem ostatnia :) Na szczęście ciuszki mam po siostrzeńcach, więc też nie muszę kupować prawie nic. Ale jestem wyrodna matka :D

Do góry