reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

Kurcze, może napiszemy do Agi na maila?
Tusia, koniecznie trzeba pozbierać te nr telefonów, albo przynajmniej parę alarmowych, na które byśmy wysyłały smsy w razie czego, jakbyśmy nie miały np. dostępu do internetu.

reklama
A to miałaś Klaudia wczoraj przygodę z tym skurczem :D :D :D

A u nas we Wrocławiu to jest tak szaro, jakoś słonko nie może przebić się przez chmury i tak się w pracy nie chce siedzieć :(

Czesc dziewczyny! Ja tylko na sekunde,sie zameldowac ;).Odpoczywam,ale juz niemam uoplawow.Doktorek mnie zbadal i to troszke krwi moglo byc od tego badaniadzien wczesniej(wziernik mogl minimalnie nablonek skaleczyc.A zle samopoczucie to od zamalej ilosci cukru we krwi.(No i tu moja wina bo w tym miesiacu o zrobieniu badan zapomnialam :p)Pozdrawiam was.Odewzwe sie za kilka dni.

Dziewczyny, ja przez to forum to w ogole nie mogę pracowac  ;D Siedze caly dzien i na tych internetowych plotkach, hi hi

Luśka - niezle to usg. A najbardziej mnie rozbawilo to z guzikiem  ;D ;D

Lilka - przechlapane masz.... Bardzo-bardzo trzymam kciuki za powodzenie w Waszych planach, zeby udalo sie znaleźć przytulne cztery kąty  :-*

To jednak planujecie zakupy na troszke pozniej. A ja chyba juz niedlugo zaczne kompletowac to i owo. Nic nie dostane po innych dzieciach wiec sama musze poniesc wydatki. Dlatego chce rozlozyc to w czasie. No i zeby nie kupowac potem w pospiechu, teraz oglądam i ukladam sobie w glowie jak najpraktyczniej to rozplanowac. Gdy sie zacznie szkola rodzenia, ja mam jeszcze gimnastyke, bedzie gorąco - chyba bym sie nie wyrobila.

no nic - zmykam przeglądać kolejne wątki  ;)

Agakrzysztofik to bedziemy razem walczyc :) z przeprowadzkami :(.
Damy sobie jakos rade:)

AgaR odpoczywaj w takim razie - uwazaj na siebie!!!

Gazelaczku ja tez mam problem z wlasciwym wykorzystywaniem czasu w pracy:( przez to forum:)

A ja dzisiaj wybieram wózki, bo w muszę się w końcu zdecydować na któryś. Kolega leci do Stanów i ma nam tam zamówić i przysłać. Jest o wiele taniej. Praktycznie za cenę samego wózka tutaj, tam można kupić 3 części (łącznie z siedzeniem do samochodu).
No i chyba wybiorę ten, tylko podoba mi się granatowo-niebieski, ale coś nie mogę znaleźć zdjęcia
Graco Quattro Tour

wzek9oe.jpg

A cena tego wózka w USA to $199 czyli ok. 600 zł. U nas w Tarnowie ten wózek razem z siedzeniem samochodowym wychodzi ok. 1200 zł

Ale to chyba każdy kto rozpoczął kontakt z forum to nie może się oprzeć pokusie nie zaglądania tutaj  ;) ;) ;) ;)
Ja też zaczynam coraz częściej siedzieć na forum zamiast skupiać się w pracy  :laugh: :laugh: :laugh:
Mam chociaż taki pożytek z siedzenia w pracy ;)

Mam nadzieję Aniu że jakoś damy radę z tymi przeprowadzkami

reklama
Do góry