reklama
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
A to miałaś Klaudia wczoraj przygodę z tym skurczem
A u nas we Wrocławiu to jest tak szaro, jakoś słonko nie może przebić się przez chmury i tak się w pracy nie chce siedzieć
A u nas we Wrocławiu to jest tak szaro, jakoś słonko nie może przebić się przez chmury i tak się w pracy nie chce siedzieć
AgaR.
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny! Ja tylko na sekunde,sie zameldowac .Odpoczywam,ale juz niemam uoplawow.Doktorek mnie zbadal i to troszke krwi moglo byc od tego badaniadzien wczesniej(wziernik mogl minimalnie nablonek skaleczyc.A zle samopoczucie to od zamalej ilosci cukru we krwi.(No i tu moja wina bo w tym miesiacu o zrobieniu badan zapomnialam )Pozdrawiam was.Odewzwe sie za kilka dni.
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Dziewczyny, ja przez to forum to w ogole nie mogę pracowac ;D Siedze caly dzien i na tych internetowych plotkach, hi hi
Luśka - niezle to usg. A najbardziej mnie rozbawilo to z guzikiem ;D ;D
Lilka - przechlapane masz.... Bardzo-bardzo trzymam kciuki za powodzenie w Waszych planach, zeby udalo sie znaleźć przytulne cztery kąty :-*
To jednak planujecie zakupy na troszke pozniej. A ja chyba juz niedlugo zaczne kompletowac to i owo. Nic nie dostane po innych dzieciach wiec sama musze poniesc wydatki. Dlatego chce rozlozyc to w czasie. No i zeby nie kupowac potem w pospiechu, teraz oglądam i ukladam sobie w glowie jak najpraktyczniej to rozplanowac. Gdy sie zacznie szkola rodzenia, ja mam jeszcze gimnastyke, bedzie gorąco - chyba bym sie nie wyrobila.
no nic - zmykam przeglądać kolejne wątki
Luśka - niezle to usg. A najbardziej mnie rozbawilo to z guzikiem ;D ;D
Lilka - przechlapane masz.... Bardzo-bardzo trzymam kciuki za powodzenie w Waszych planach, zeby udalo sie znaleźć przytulne cztery kąty :-*
To jednak planujecie zakupy na troszke pozniej. A ja chyba juz niedlugo zaczne kompletowac to i owo. Nic nie dostane po innych dzieciach wiec sama musze poniesc wydatki. Dlatego chce rozlozyc to w czasie. No i zeby nie kupowac potem w pospiechu, teraz oglądam i ukladam sobie w glowie jak najpraktyczniej to rozplanowac. Gdy sie zacznie szkola rodzenia, ja mam jeszcze gimnastyke, bedzie gorąco - chyba bym sie nie wyrobila.
no nic - zmykam przeglądać kolejne wątki
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
To trzymaj się Agnieszko i wypoczywaj :laugh: :laugh:
Agakrzysztofik to bedziemy razem walczyc z przeprowadzkami .
Damy sobie jakos rade
AgaR odpoczywaj w takim razie - uwazaj na siebie!!!
Gazelaczku ja tez mam problem z wlasciwym wykorzystywaniem czasu w pracy przez to forum
Damy sobie jakos rade
AgaR odpoczywaj w takim razie - uwazaj na siebie!!!
Gazelaczku ja tez mam problem z wlasciwym wykorzystywaniem czasu w pracy przez to forum
Klaudia
Lipcóweczka 2005
A ja dzisiaj wybieram wózki, bo w muszę się w końcu zdecydować na któryś. Kolega leci do Stanów i ma nam tam zamówić i przysłać. Jest o wiele taniej. Praktycznie za cenę samego wózka tutaj, tam można kupić 3 części (łącznie z siedzeniem do samochodu).
No i chyba wybiorę ten, tylko podoba mi się granatowo-niebieski, ale coś nie mogę znaleźć zdjęcia
Graco Quattro Tour
No i chyba wybiorę ten, tylko podoba mi się granatowo-niebieski, ale coś nie mogę znaleźć zdjęcia
Graco Quattro Tour
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
Ale to chyba każdy kto rozpoczął kontakt z forum to nie może się oprzeć pokusie nie zaglądania tutaj
Ja też zaczynam coraz częściej siedzieć na forum zamiast skupiać się w pracy :laugh: :laugh: :laugh:
Mam chociaż taki pożytek z siedzenia w pracy
Mam nadzieję Aniu że jakoś damy radę z tymi przeprowadzkami
Ja też zaczynam coraz częściej siedzieć na forum zamiast skupiać się w pracy :laugh: :laugh: :laugh:
Mam chociaż taki pożytek z siedzenia w pracy
Mam nadzieję Aniu że jakoś damy radę z tymi przeprowadzkami
reklama
agakrzysztofik
Zaciekawiona BB
ale śliczny ten wózeczek.
Różnica cenowa jest rzeczywiście bardzo duża
Różnica cenowa jest rzeczywiście bardzo duża