reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Lilka pisze:
no i musze wam powiedziec ze dałam ogloszenie tu i na Noworodku ze sprzedam wozek i ..........wlasnie sprzedalam  :) ::)

no i ciesze sie i nie ciesze sie.......sentymentalna sie kurka zrobilam ::)

wogole szok!!! ile mam do mnie pisalo!!

i pol godziny temu z jedną mama sie zgadalam ze ona go chce i bierze tzn.kupuje
a pare minut po zamowieniu wozka inna mama do mnie napisala ze go chce!!!  :o :o :o

Tako maja wziecie.........

a my wózka nie sprzedajemy, będzie dla drugiego bobo ;D ;D

reklama
hihiiii a mi laska co tabsy przesyła
wysłała mi nastepną kuracje na miesiac .......ale sie z lekka pomyliła i tabsy do mnei nie doszły :laugh: ::)

a wiec ja mieszkam w WOLSZTYNIE a ona wysłała tabsy do OLSZTYNA ;D ;D ;D ;D

DASARIA pisze:
Lilka pisze:
no i musze wam powiedziec ze dałam ogloszenie tu i na Noworodku ze sprzedam wozek i ..........wlasnie sprzedalam  :) ::)

a pare minut po zamowieniu wozka inna mama do mnie napisala ze go chce!!!  :o :o :o

a my wózka nie sprzedajemy, będzie dla drugiego bobo  ;D ;D

TEZ NIBY TAK CHCIELISMY ZROBIC ALE NIE WIEMY KIEDY BEDZIE NASTEPNE BOBO,A POZATYM jak pojdziemy na wies to zas ten wozek jest taki duzy a my woz chcemy zmienic i bagaznik bedzie chyba mniejszy ::)

no to teraz ja Wam napisze co do tej pory zjadłam:

6:00 śniadanie (3 kromki z wędliną i pomidorem)
9;00 II śniadanie (2kromki z serem i 2 parówki)
12:30 III śniadanie lub pierwszy obiad (jak kto woli) 2 kromki z żółtym serem i 3 kotlety mielone

trochę tego dużo  :-[ ::) ::)

nooo Dasaria ty mucisz jak ja to jedzenie
:laugh:
ja jak jadlam obiad z Karlosowym to na talerzu mialam czesto tyle co on ::)
tagze luzik

ale ja zawsze wiecej zaczynalam jesc wieczorem

a wczoraj zjadlam loda wloskiego na miescie i troche zapiekanki Joasiowej :) das alles 8)

Lilka pisze:
DASARIA pisze:
Lilka pisze:

a my wózka nie sprzedajemy, będzie dla drugiego bobo  ;D ;D

TEZ NIBY TAK CHCIELISMY ZROBIC ALE NIE WIEMY KIEDY BEDZIE NASTEPNE BOBO,A POZATYM jak pojdziemy na wies to zas ten wozek jest taki duzy a my woz chcemy zmienic i bagaznik bedzie chyba mniejszy ::)

hi hi my też nie wiemy kiedy będzie następne bobo, ale w razie czego wózek czeka  :laugh: :) ;) ;D :p

Iwon pisze:
Joł  :)

Maniula  :-* :-* za słowa pocieszki  :)

Dasario, Brunetko
na jakie szczepienie idziecie ??? Jeśli na gruźlicę, to już zgłupiałam. Jedni mówią, że już się dzieci nie szczepi, bez względu na bliznę, inni że tak, ech, zapytam pediatrę za dwa tygodnie  ::)
ja tez ide na szczepienie po roczku, ale ja mam to jakies płatne

reklama
kate332 pisze:
Iwon pisze:
Joł  :)

Maniula  :-* :-* za słowa pocieszki  :)

Dasario, Brunetko
na jakie szczepienie idziecie ??? Jeśli na gruźlicę, to już zgłupiałam. Jedni mówią, że już się dzieci nie szczepi, bez względu na bliznę, inni że tak, ech, zapytam pediatrę za dwa tygodnie  ::)
ja tez ide na szczepienie po roczku, ale ja mam to jakies płatne

mi nic nie mówili, że to jest płatne, więc na wszelki wypadek wezmę kasę :)

Do góry