reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
a nie wpuściłam tej małpiszony jednej bo powiedziała ostatnio mojemu mężowi,ze ja wyglądam jak patyczak  :mad: :mad: :mad: glizda jedna  :mad: :mad: :mad: to w takim razie patyczaki nie wpuszczaja teściowych do domu  ;D
ja też,ja też  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D bym tak zrobiła >:D >:D >:D :police:

reklama
Czesc babeczki.

Co do szczepien:
- na gruzlice u nas nie robia (Jas ma i tak duza blizne wiec i tak by mu napewno nie robili)
- kolejne szczepienie (odra-swinka- rozyczka) nam pediatrka kazala zrobic po skonczonym 13 msc - widac ze co region to inaczej :)

Widze ze menu urodzinowe w ruchu ;)

pozdrawiam fride serdecznie :)

przed chwilą kolega przyniósł mi zaproszenie na ślub (jego ) ;)

no to sobie podylam 19 sierpnia z Karlosowym

a wiecie ze gdyby nie Mili,to na oczepinach u tego kumpla po 24 mielibysmy z Karlosowym rocznice slubu ? :laugh:

mielismy zespol,restauracje.........na 20 sierpnia 2005 :laugh:

ale Milena jest wiele razy fajniejsza i cenniejsza dla nas niz ten slub co mial byc ;)

No Lilka jem jeszcze dużó owocó w ciągu dnia ostatnio arbuza maniakalnie i namiętnie :D a przy moim męzu słodyczowym pożeraczu to i jakąs czekoladke czasem złapie ale jak cos to wole ciastka jakoś i lody. Mało jem słodkiego w lato bo mnie zaraz mdli :p wole dobry sok lub koktail i owoce

no i musze wam powiedziec ze dałam ogloszenie tu i na Noworodku ze sprzedam wozek i ..........wlasnie sprzedalam :) ::)

no i ciesze sie i nie ciesze sie.......sentymentalna sie kurka zrobilam ::)

wogole szok!!! ile mam do mnie pisalo!!

i pol godziny temu z jedną mama sie zgadalam ze ona go chce i bierze tzn.kupuje
a pare minut po zamowieniu wozka inna mama do mnie napisala ze go chce!!! :o :o :o

Tako maja wziecie.........

HELLO!!!
Lilka gratulacje trasakcji...poiwem Ci z mi tez było przykro sprzedawac wóżek włąsniez e względu na to ze moje malenstwo bedą total malenstwem w nim sobie jexdziło...a swoją drogą kupiła go pani Ania, któa rodzic bedzie w 2 połowie lipca :)

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
jak ja bym chciała tyle ważyc  ::) ::)

chętnie sie zamiienie, ja ostatnio mam problemy z utrzymaniem stałej wagi! potrafie w ciagu tygodnia przytyć 3 kg a potem zrzucic np. 4! i najlepsze jest to,że nic takiego nie robie!
jem zazwyczaj trzy posiłki dziennie
śniadanie o 7.30 dwie kanapki z wedlinką i warzywami lub jakecznica na maśle z 2 jajek lub jogurt z płątkami
potem dwie kawy
obiad o 14.00 róznie ale zawsze jedno danie robie
17.30-18.00 taki kolacyjny podwieczorek np. ciato jakies kawałki dwa lub kanapki dwie lub jakaś sałatka z kurczaka lub tużnczyka np.
po 18.30 juz jem tylko owoce poza bananami i pije duzo w ciagu dnai wody niegazowanej z cytryna

hi hi no to ja sie nie dziwie dlaczego ja tyle nie waże,
u mnie z kolei króluje chleb jako tzw. przekąska (kilka razy w ciagu dnia)
od jutra przechodzę na dietę elfikową, bo dzis juz za dużo zjadłam a to dopiero 12 :p ::)

reklama
a ja dzis jeszcze nic nie zjadlam ale zaraz chyba cos sobie zrobie
bo chce isc na miasto i niech padne???

Do góry