reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Dla M A C I U S I  A
wszystkiego najlepszego

STO LAT !!! STO LAT !!! STO LAT !!!

milosc55556kg.jpg

Czesc laski :)
Piękny dzień, my juz po markecie. Zebrałam sie rano i poszłam na piechotę a kawałek mamy. Balam się tylko, że mi Alek uśnie w wózku, a wolę , żeby w domku pospał i spi :laugh: Hura!

Iwon my też kupiliśmy podobny fotelik, nawet bardzo podobny, tylko granatowo czerwony i innej firmy. Jutro Alus bedzie w nim jechał po raz pierwszy :)
A te tuptajace nóżki sa rozkoszne, ja wprost przepadam patrzeć jak Aluś zasuwa do mnie, najczęściej do łazienki albo kuchni. Jest tylko jeden mały szkopulik - jeszcez bez trzymanki się nie podniesie z siedzenia, musi do czegoś podrsaczkowac i się wesprzeć, choćby moich spodni od piżamy ::)
Widziałam, że Maji Tusinej pieknie wychodziło wstawanie z raczek

Maciusiowi Klaudi wszystkiego najlepszego z okazji ukończenia pierwszego roczku.
Maciusiu zdrówka, postępów, uśmiechu. Rośnij na pociechę swoim cudownym rodzicom, a Aniołki niech zawsze będą z Tobą :)

witam
u nas dzisiaj zaczynają sie 2 dniowe "dni" mojej miejscowości, fatalnie ze względu na to że ja mieszkam bardzo blisko miejsca gdzie cały ten festyn sie odbywa, a są to imprezy całodobowe a raczej dwudobowe, z nocnymi dyskotekami na świeżym powietrzu wiec nie wiem co bedzie w nocy bo nie będzie sie chyba dało okna otwozyc i sie podusimy

Mell to wybaw się za mnie też :p

Aga fajnie, że już jestes :)

Kate może nie będzie tak źle. Jak by tak lać zaczęło to pewnei dużo ciszej by było ::)
No i czasem jak jest ciągły hałas to też staje sie to monotonne dla uszu dziecka, na całe szczęście.

hello i ja się dziś melduję ;D

my już po wizycie Kredzi i Tymula,
było fajowo..................i tak mi smutno,
że Kredzia wyjeżdża tak daleko od nas :( :( :( :( :(

Nasza Kredzia-Sylwia to świetna czuła mama,
a Tymulek jaki śliczny chłopczyk w realu bez porównania przystojniak na całego
Otylcia była bardzo zawstydzona,ale po chwili było juz ok.
nawet do sypialni naszej wołała Tyma(oczywiście by się bawić >:D :angel:) ;D

NIE PRZEŻYJE taki ZIECIUNIO NAM UCIEKA
i mamuśkę ma fajową zawsze w rozmowie byłoby nam extra ;)
bo świetnie nam się papla ;D

Hanti co do rozmowy na skype to nie ma sprawy ;)

A w suwaczku i Julcia piekna i jej mama i Weroniczka krupcia prosto do zjedzenia na deser w koktailem truskawkowym :laugh:

reklama
Maciusiowi Klaudi w dniu jego PIERWSZYCH URODZINEK   
miki7on.gif

Kolorowych snów...
Usmiechu od ucha do ucha...
Pięknych bajek na dobranoc...
Własnego pieska i kotka...
Co dzień nowych przygód...                   

balony7zp.gif

Butów siedmiomilowych...
Gwiazdki z nieba...
Wspaniałych przyjaciół...