reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka :laugh: :p :p :p :p :p

hehe ciocia elfiko mądra, zaradna, dobra, kochana hehehe kawał miesiaca- Edytko odstaw juz drineczki bo cosik bajdurzyć zaczynasz ;D
hahaha a już z tą mądrościa to przeginka ;D ;D ;D zresztą zobaczycie jaki ze mnie numer we wrześniu
wysiadzie taka wiesniara ze sląska- strój ludowy, włosy na żelu, szminka purpurowa, lakierki na stopach ;D ;D ;D

hahahhahahahhahhah
akurat :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

nie no normalnie sikam............................

łobocys jesce dziołcha łobocys hej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;D

reklama
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka  :laugh: :p :p :p :p :p

hehe ciocia elfiko mądra, zaradna, dobra, kochana hehehe kawał miesiaca- Edytko odstaw juz drineczki bo cosik bajdurzyć zaczynasz  ;D
hahaha a już z tą mądrościa to przeginka  ;D ;D ;D zresztą zobaczycie jaki ze mnie numer we wrześniu
wysiadzie taka wiesniara ze sląska- strój ludowy, włosy na żelu, szminka purpurowa, lakierki na stopach  ;D ;D ;D

hahahhahahahhahhah
akurat  :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p :p

nie no normalnie sikam............................
a ja to sobie zaraz nocnik Otylki przyniosę i wszystko będzie legal

gazelaczek pisze:
Ech, laski - musze iść... Jutro dluga jazda przed nami. Ale potem nagroda - poznam nasza Joasię. I przez caly tydzien będziemy plotkować o tym i o owym :p >:D O0
Gazelko udanego urlopu, dobrej zabawy, szerokiej drogi i udanych plot z Joasią

Ale dzisiaj tempo... jak je utrzymacie przez następny tydzien, to ja znow bede musiala wziąć urlop, żeby nadrabiać  ;D

AniaSzwarc pisze:
ciekawe czy odczujcie róznice  w akcencie...kiedys usłyszałam ze warszawiacy mają swój akcent i da się wysłyszec kto jest z Wa-wy...???

elfiko pisze:
gazelaczek pisze:
e_mama pisze:
babki produkcja, produkcja, co by Joaśka i Gazelka miały co nadrabiać po powrocie z wywczasów  ;D ;D ;D ;D ;D

>:D >:D >:D

No ładnie - a ja chcialam juz sie żegnać. A tymczasem chyba jeszcze posiedze, zeby chociaz dzisiejszego wieczorka nie nadrabiać  ;D

>:D >:D >:D >:D ja musze Joasie w ilosci postów pokonac  >:D >:D
>:D >:D >:D ;D ;D

o w końcu co STOLICA TO STOLICA  :laugh: :laugh: ;D

e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona ;D ;D ;D

boszzz, ja będę miała to samo w lipcu i powiem szczerze, nie bardzo to sobie wyobrażam...
chyba się schleję na maxa, tak, że zapomnę o całym świecie...
magiczne trzy dyszki ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

to ja za rok ;D tez w lipcu ;D tylko z tym zalaniem w trupa u mnie szybko bywa wiec skoro trzeba taka granice tak bardziej oblać to ja moge tego nie przeżyc ;D

bo Ty elfica to jesteś chyba taka strasza ciocia mojej Julii nie?? 20 lypca tak :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ???

nio ;D ja mam uridzinki 20 lipca
a najlepsze jest to
ze moja siostra sie urodziła 3 lata pózniej 19 lipca ;D

to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka :laugh: :p :p :p :p :p

oj duża duża ;D :laugh:

duża Julka czy duża elficzka, hęs ?:):):):)

szansa kochana, duża szansa ;D ;D ;D

buaaaaaaaaaaaaaaahhahahhahaha !!!!
tej pani już podziękujemy, hihihihihihihihihihihi
koniec dincków na dziś wieczór ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

kurcze to do mnie? no do mnie normalnie a ja dzisiaj abstrynent całkowity ::) ::) ::)

gazelaczek pisze:
Ech, laski - musze iść... Jutro dluga jazda przed nami. Ale potem nagroda - poznam nasza Joasię. I przez caly tydzien będziemy plotkować o tym i o owym  :p >:D O0
jedź kochana i ODPOCZYWAJ,
a my Ci tu naprodukujemy,byś miała co nadrabiać ;D ;) ;D

Dzięki Aniu, myslę sobie że bedzie nieźle - Joasia juz tam chyba zna rejon i wie gdzie mozna sie dobrze zabawić. No i moze Kuba będzie sie ganiał z Mackiem i obie troche odpoczniemy ;) A w ogole to nasi mężowie [moi i Joasi] mają tak samo na imię, a ja przez przypadem jestem Dorotka - miałam być Joasia, hi hi

reklama
AniaSzwarc pisze:
gazelaczek pisze:
Ech, laski - musze iść... Jutro dluga jazda przed nami. Ale potem nagroda - poznam nasza Joasię. I przez caly tydzien będziemy plotkować o tym i o owym  :p >:D O0
Gazelko udanego urlopu, dobrej zabawy, szerokiej drogi i udanych plot z Joasią

i dużo zdjęc proszę robic, abyśmy miały co oglądac  ;D :laugh:

UDANEGO URLOPU!!

Do góry