reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniaSzwarc pisze:
taaaaa co do gryzienia to też mam juz dośc...ostatnio ugryzł mnie w policzek i tak go sobie miedzy zębami przeciągnął...

Otylcia mnie na szczęście nie gryzie,
ale damian to sobie na mnie poużywał i to nieźle
a przez telefon w ogóle nie moglam rozmawiać,bo mnie po udach gryzł

reklama
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona  ;D ;D ;D

boszzz, ja będę miała to samo w lipcu i powiem szczerze, nie bardzo to sobie wyobrażam...
chyba się schleję na maxa, tak, że zapomnę o całym świecie...
magiczne trzy dyszki ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

to ja za rok  ;D tez w lipcu  ;D tylko z tym zalaniem w trupa u mnie szybko bywa wiec skoro trzeba taka granice tak bardziej oblać to ja moge tego nie przeżyc  ;D

bo Ty elfica to jesteś chyba taka strasza ciocia mojej Julii nie?? 20 lypca tak  :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ???

nio   ;D ja mam uridzinki 20 lipca
a najlepsze jest to
ze moja siostra sie urodziła 3 lata pózniej  19 lipca  ;D

to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka  :laugh: :p :p :p :p :p

oj duża duża ;D :laugh:

duża Julka czy duża elficzka, hęs ?:):):):)

elfiko pisze:
hanti pisze:
elfiko pisze:
o kurcza juz 22.40 ! a miałam jeszcze poczytac sobie i wcześniej sie dzisiaj położyć  ::)
to wszystko przez Was!  :mad: ;)
my i tak jesteśmy najlepsiejsze..............od wszystkich książek na świecie ;D >:D >:D O0 :-* :-*

o tym mnie akurat nie musisz przekonywać  ;D zobacz ile mam postów  ;D
:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o ;D :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

e_mama pisze:
babki produkcja, produkcja, co by Joaśka i Gazelka miały co nadrabiać po powrocie z wywczasów  ;D ;D ;D ;D ;D

>:D >:D >:D

No ładnie - a ja chcialam juz sie żegnać. A tymczasem chyba jeszcze posiedze, zeby chociaz dzisiejszego wieczorka nie nadrabiać  ;D

e_mama pisze:
to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka :laugh: :p :p :p :p :p

hehe ciocia elfiko mądra, zaradna, dobra, kochana hehehe kawał miesiaca- Edytko odstaw juz drineczki bo cosik bajdurzyć zaczynasz ;D
hahaha a już z tą mądrościa to przeginka ;D ;D ;D zresztą zobaczycie jaki ze mnie numer we wrześniu
wysiadzie taka wiesniara ze sląska- strój ludowy, włosy na żelu, szminka purpurowa, lakierki na stopach ;D ;D ;D

e_mama pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona ;D ;D ;D

boszzz, ja będę miała to samo w lipcu i powiem szczerze, nie bardzo to sobie wyobrażam...

to ja za rok ;D tez w lipcu ;D tylko z tym zalaniem w trupa u mnie szybko bywa wiec skoro trzeba taka granice tak bardziej oblać to ja moge tego nie przeżyc ;D

bo Ty elfica to jesteś chyba taka strasza ciocia mojej Julii nie?? 20 lypca tak :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ???

nio ;D ja mam uridzinki 20 lipca
a najlepsze jest to
ze moja siostra sie urodziła 3 lata pózniej 19 lipca ;D

to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka :laugh: :p :p :p :p :p

szansa kochana, duża szansa ;D ;D ;D

elfiko pisze:
e_mama pisze:
to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka  :laugh: :p :p :p :p :p

hehe ciocia elfiko mądra, zaradna, dobra, kochana hehehe kawał miesiaca- Edytko odstaw juz drineczki bo cosik bajdurzyć zaczynasz  ;D
hahaha a już z tą mądrościa to przeginka  ;D ;D ;D zresztą zobaczycie jaki ze mnie numer we wrześniu
wysiadzie taka wiesniara ze sląska- strój ludowy, włosy na żelu, szminka purpurowa, lakierki na stopach  ;D ;D ;D

jakoś tak chcąc nie chcą wyobraziłam sobie Ciebie w tych lakierkach w oborze , ;) Ale na szczęście Joasia wynalazła nam jakieś bardziej cywilizowane miejsce, więc spoko  ;D

hanti pisze:
AniaSzwarc pisze:
taaaaa co do gryzienia to też mam juz dośc...ostatnio ugryzł mnie w policzek i tak go sobie miedzy zębami przeciągnął...

Otylcia mnie na szczęście nie gryzie,
ale damian to sobie na mnie poużywał i to nieźle
a przez telefon w ogóle nie moglam rozmawiać,bo mnie po udach gryzł

Julka mnie nie gryzie póki co, ale uwielbia gryźć kosz na zakupy jak jeździmy po jakimś centrum... zawsze muszę okutać ten cypcyk na monetę jakimś sweterkiem albo workiem bo młoda go zjada  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

gazelaczek pisze:
e_mama pisze:
babki produkcja, produkcja, co by Joaśka i Gazelka miały co nadrabiać po powrocie z wywczasów ;D ;D ;D ;D ;D

>:D >:D >:D

No ładnie - a ja chcialam juz sie żegnać. A tymczasem chyba jeszcze posiedze, zeby chociaz dzisiejszego wieczorka nie nadrabiać ;D

>:D >:D >:D >:D ja musze Joasie w ilosci postów pokonac >:D >:D

reklama
e_mama pisze:
DASARIA pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona  ;D ;D ;D

to ja za rok  ;D tez w lipcu  ;D tylko z tym zalaniem w trupa u mnie szybko bywa wiec skoro trzeba taka granice tak bardziej oblać to ja moge tego nie przeżyc  ;D

bo Ty elfica to jesteś chyba taka strasza ciocia mojej Julii nie?? 20 lypca tak  :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ???

nio   ;D ja mam uridzinki 20 lipca
a najlepsze jest to
ze moja siostra sie urodziła 3 lata pózniej  19 lipca  ;D

to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka  :laugh: :p :p :p :p :p

hi hi hi Edzia mi już oczy szwankują, bo przeczytałam, że pytasz się "jaka jest szansa, że Julinka będzie taka jak ciocia Elfiko...?"
hi hi hi więc Ci odpowiedziałam  ;D :laugh: :laugh: ::)

Do góry