reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
elfiko pisze:gazelaczek pisze:e_mama pisze:babki produkcja, produkcja, co by Joaśka i Gazelka miały co nadrabiać po powrocie z wywczasów ;D ;D ;D ;D ;D
>>
>
No ładnie - a ja chcialam juz sie żegnać. A tymczasem chyba jeszcze posiedze, zeby chociaz dzisiejszego wieczorka nie nadrabiać ;D
>>
>
>
ja musze Joasie w ilosci postów pokonac >
>
![]()
kochana, ale Joasia sobie potem i tak odbije, gdy Ty wyjedziesz do siostry
elfiko
lipcowe mamy ´05
e_mama pisze:hanti pisze:AniaSzwarc pisze:taaaaa co do gryzienia to też mam juz dośc...ostatnio ugryzł mnie w policzek i tak go sobie miedzy zębami przeciągnął...
Otylcia mnie na szczęście nie gryzie,
ale damian to sobie na mnie poużywał i to nieźle
a przez telefon w ogóle nie moglam rozmawiać,bo mnie po udach gryzł
Julka mnie nie gryzie póki co, ale uwielbia gryźć kosz na zakupy jak jeździmy po jakimś centrum... zawsze muszę okutać ten cypcyk na monetę jakimś sweterkiem albo workiem bo młoda go zjada ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
no nie moge!! u nas to samo!!! afera jest w każdym supermarkecie i walka na całego!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:e_mama pisze:to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka :laugh:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
hehe ciocia elfiko mądra, zaradna, dobra, kochana hehehe kawał miesiaca- Edytko odstaw juz drineczki bo cosik bajdurzyć zaczynasz ;D
hahaha a już z tą mądrościa to przeginka ;D ;D ;D zresztą zobaczycie jaki ze mnie numer we wrześniu
wysiadzie taka wiesniara ze sląska- strój ludowy, włosy na żelu, szminka purpurowa, lakierki na stopach ;D ;D ;D
hahahhahahahhahhah
akurat
nie no normalnie sikam............................
hanti
Lipcowe Mamy '05
u nas jest dokładnie to samo............jakby ten kosz był jakimś najlepszym LIZAKIEMe_mama pisze:hanti pisze:AniaSzwarc pisze:taaaaa co do gryzienia to też mam juz dośc...ostatnio ugryzł mnie w policzek i tak go sobie miedzy zębami przeciągnął...
Julka mnie nie gryzie póki co, ale uwielbia gryźć kosz na zakupy jak jeździmy po jakimś centrum... zawsze muszę okutać ten cypcyk na monetę jakimś sweterkiem albo workiem bo młoda go zjada ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
aż mnie trzepie na samą myśl........brrrrrrrrrrrrrrrr
DASARIA
lipcowe mamy '05
elfiko pisze:e_mama pisze:hanti pisze:AniaSzwarc pisze:taaaaa co do gryzienia to też mam juz dośc...ostatnio ugryzł mnie w policzek i tak go sobie miedzy zębami przeciągnął...
no nie moge!! u nas to samo!!! afera jest w każdym supermarkecie i walka na całego!
hi hi hi u nas to samo ;D
elfiko
lipcowe mamy ´05
gazelaczek pisze:elfiko pisze:gazelaczek pisze:e_mama pisze:babki produkcja, produkcja, co by Joaśka i Gazelka miały co nadrabiać po powrocie z wywczasów ;D ;D ;D ;D ;D
>>
>
No ładnie - a ja chcialam juz sie żegnać. A tymczasem chyba jeszcze posiedze, zeby chociaz dzisiejszego wieczorka nie nadrabiać ;D
>>
>
>
>
![]()
kochana, ale Joasia sobie potem i tak odbije, gdy Ty wyjedziesz do siostry![]()
heheh nic z tego!!! zarówno siostra moja jak i brat Grzesia internet posiadają ;D ;D ;D
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
Ech, laski - musze iść... Jutro dluga jazda przed nami. Ale potem nagroda - poznam nasza Joasię. I przez caly tydzien będziemy plotkować o tym i o owym
>
O0
Anikaa
Fan(ka)
ciekawe czy odczujcie róznice w akcencie...kiedys usłyszałam ze warszawiacy mają swój akcent i da się wysłyszec kto jest z Wa-wy...???
>
>
;D ;D
>elfiko pisze:gazelaczek pisze:e_mama pisze:babki produkcja, produkcja, co by Joaśka i Gazelka miały co nadrabiać po powrocie z wywczasów ;D ;D ;D ;D ;D
>>
>
>>
>
>
>
![]()
reklama
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:e_mama pisze:DASARIA pisze:e_mama pisze:elfiko pisze:e_mama pisze:elfiko pisze:e_mama pisze:elfiko pisze:ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona ;D ;D ;D
boszzz, ja będę miała to samo w lipcu i powiem szczerze, nie bardzo to sobie wyobrażam...
chyba się schleję na maxa, tak, że zapomnę o całym świecie...
magiczne trzy dyszki ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
to ja za rok ;D tez w lipcu ;D tylko z tym zalaniem w trupa u mnie szybko bywa wiec skoro trzeba taka granice tak bardziej oblać to ja moge tego nie przeżyc ;D
bo Ty elfica to jesteś chyba taka strasza ciocia mojej Julii nie?? 20 lypca tak![]()
![]()
:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ???
nio ;D ja mam uridzinki 20 lipca
a najlepsze jest to
ze moja siostra sie urodziła 3 lata pózniej 19 lipca ;D
to jest szansa, że moja Julinka będzie taka jak ciocia elfiko, zaradna, mądra, dobra, kochana kobitka :laugh:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
oj duża duża ;D :laugh:
duża Julka czy duża elficzka, hęs ?![]()
szansa kochana, duża szansa ;D ;D ;D
buaaaaaaaaaaaaaaahhahahhahaha !!!!
tej pani już podziękujemy, hihihihihihihihihihihi
koniec dincków na dziś wieczór ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D