reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Elfiko, w takiej sytuacji przygotujemy Ci ankietę z gotowymi odpowiedziami.

I bedziemy gadac tak:

Droga Elfiko, jak tam podróż Ci minęła?
A Ty wtedy - wybieram odpowiedź "B" ;)

nie zgadzam sie! bo jak powiem to wybieram odpowiedz... to juz to zaciąganie usłyszycie ;D ;D ;D

reklama
AniaSzwarc pisze:
ciekawe czy odczujcie róznice  w akcencie...kiedys usłyszałam ze warszawiacy mają swój akcent i da się wysłyszec kto jest z Wa-wy...???

ja kiedys jak pojechalam do Warszawy na przesłuchanie do hotelu MARIOT  >:D >:D >:D O0 to mnie jakas laska zaczepiła skad jestem,i powiedziala ze napewno nie z W-wy bo mam inny akcent  :p 8)
zdurniałam normalnie...........bo ja w jej mowie zadnego akcentu nie wyczułam

a to przesłuchanie...........starałam sie o prace na statkach pasazerskich,wiecie tych najwiekszych
a pracodawca był amerykaninem
fajna pracka bo jako sprzataczka z ok.10tys. na miesiac bym miala i zadnych wydatkow
tylko jakbysmy dobili do portu to na zakupkach by sie potracilo  :laugh:
a tak spanie i wyzywienie zapewnione

moja kolezanka co mnie chciala wciągnąć pracowala pare latek na statkach i tam poznala swojego meza Kanadyjczyka
i nie dawno przyjechala z malenstwem tutaj aby rodzina zobaczyla dzidzie  :laugh:
fajnie ma  :)

e_mama pisze:
elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
ciekawe czy odczujcie róznice w akcencie...kiedys usłyszałam ze warszawiacy mają swój akcent i da się wysłyszec kto jest z Wa-wy...???

no ja sie tego najbardziej boje :-[ kurce powiedzą wiesniara jedna, na studiach sie ze mnie bardzo nabijali że zaciągam czy cos takiego ::) :-[
najwyżej bede tylko odpowiadać
tak

nie

nie wiem

tak
;D

elfoczor nu nu nu nu nu !!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) znowu pijesz do mnie, hęs ?:):):):) ;D ;D ;D :p :p :p :p

o rany nie!! nawet zapomnialam o tym,że mnie kurcze regionalnie usadziłas kiedyś ;D
no własnie Edzia!! my ise policzymy za to! :mad: :mad: :mad: ;D ;D ;D ;D ;) ;)

hanti pisze:
elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
ciekawe czy odczujcie róznice  w akcencie...kiedys usłyszałam ze warszawiacy mają swój akcent i da się wysłyszec kto jest z Wa-wy...???

no ja sie tego najbardziej boje  :-[ kurce powiedzą wiesniara jedna, na studiach sie ze mnie bardzo nabijali że zaciągam czy cos takiego  ::) :-[
tak

nie

nie wiem

tak
;D
EWELINKO ja strasznie szybko łapię cudze akcenty i to bezwiednie,
wiec jak bedziemy w jednym pokoju,to ja zaraz będe zaciągać po Twojemu
i będziemy juz dwie wieśniary..................hihihihihihi

hi hi hi ja tez tak mam, jak jeździłam kiedyś na wakacje do rodzinki na pomorze, to później "śpiewałam tak jak oni" i mówiłam jo zamiasta TAK  ;D ;D :p

Ech, to juz ostatni post mój dzisiaj, w tym miesiącu i w ciągu najbliższego tygodnia... Kurcze jakos rozstac sie z Wami nie mogę - jesteście takie kochane  :-* Dzięki za życzenia urlopowe - bedziemy z Joasią robily mnoooostwo zdjęć i zakleimy naszą galerie potem  ;) :laugh: Super mieć takie kolezanki jak Wy
Będę o Was myslec i postaram sie przywieźć kilka promykow urlopwych  :)

buziaki i dobranoc

gazelaczek pisze:
Ech, to juz ostatni post mój dzisiaj, w tym miesiącu i w ciągu najbliższego tygodnia... Kurcze jakos rozstac sie z Wami nie mogę - jesteście takie kochane :-* Dzięki za życzenia urlopowe - bedziemy z Joasią robily mnoooostwo zdjęć i zakleimy naszą galerie potem ;) :laugh: Super mieć takie kolezanki jak Wy
Będę o Was myslec i postaram sie przywieźć kilka promykow urlopwych :)

buziaki i dobranoc

hihi tylko Maicejaska nie zgub czasem jak te promyki bedziesz zbierać ;D
całuski Dorotko :-* :-* :-*

to po rozstaniu we wrześniu wszystkie będziemy zaciągać i to na pewno
nie swoim dialektem(chyba czegoś nie pochrzaniłam)
;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

a i się częściami ciała mamy powymieniać..................PAMIĘTACIE ???

e_mama pisze:
elfiko pisze:
AniaSzwarc pisze:
ciekawe czy odczujcie róznice w akcencie...kiedys usłyszałam ze warszawiacy mają swój akcent i da się wysłyszec kto jest z Wa-wy...???

no ja sie tego najbardziej boje :-[ kurce powiedzą wiesniara jedna, na studiach sie ze mnie bardzo nabijali że zaciągam czy cos takiego ::) :-[
tak

nie

nie wiem

tak
;D

elfoczor nu nu nu nu nu !!!!!!!!!!!! ;) ;) ;) ;) ;) ;) znowu pijesz do mnie, hęs ?:):):):) ;D ;D ;D :p :p :p :p

a własnie koleżanko co Ty mnie na foke jakąs chcesz przerobic czy co? ;D ;D ;D

reklama
Do góry