reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

hanti pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona ;D ;D ;D

boszzz, ja będę miała to samo w lipcu i powiem szczerze, nie bardzo to sobie wyobrażam...
chyba się schleję na maxa, tak, że zapomnę o całym świecie...
magiczne trzy dyszki ujjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
jak to powiedział mój łoś ZMIANA KODU TRÓJKA Z PRZODU
ja to mam juz za sobą,a na 30 przebiłam sobie pępek,
tak by poczuć się mlodsza .............hahahahahaha

heheh ja tam wole dzidzie druga sobie strzelić ;D tez odmładza ;D

reklama
elfiko pisze:
gazelaczek pisze:
A co do chodzenia, to Wam powiem, że u nas nie ma przełomu w stosunku do raczkowania. Maciek tak szybko zapitalał na czterech nogach, że teraz to juz nie ma róznicy. A zasieg i tak mial zawsze duży do brojenia, bo gdzie chcial to sobie wstawał i sięgał co Mu sie podobało  ;)

u nas to samo! Już chyba szybciej na tych czworakach sie nie da! No a dzisiaj na łózko mi zaczęła sie wspinać! jak jeszcze sie wchodzić na łózko nauczy to ja juz naprawde oszaleje!
oj co Ty babulo opowiadasz .................DASZ RADĘ ::) ;D

elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona  ;D ;D ;D

boszzz, ja będę miała to samo w lipcu i powiem szczerze, nie bardzo to sobie wyobrażam...

to ja za rok  ;D tez w lipcu  ;D tylko z tym zalaniem w trupa u mnie szybko bywa wiec skoro trzeba taka granice tak bardziej oblać to ja moge tego nie przeżyc  ;D

bo Ty elfica to jesteś chyba taka strasza ciocia mojej Julii nie?? 20 lypca tak  :p :p :p :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: ???

elfiko pisze:
hanti pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
ciekawe czy nasza Niania ma juz faze? hihi taka poważna granica wiekowa przekroczona  ;D ;D ;D

jak to powiedział mój łoś ZMIANA KODU TRÓJKA Z PRZODU
ja to mam juz za sobą,a na 30 przebiłam sobie pępek,
tak by poczuć się mlodsza .............hahahahahaha

heheh ja tam wole dzidzie druga sobie strzelić  ;D tez odmładza  ;D
NO JA SOBIE TEŻ STRZELIŁAM
tylko już po 30 ;)

gazelaczek pisze:
A co do chodzenia, to Wam powiem, że u nas nie ma przełomu w stosunku do raczkowania. Maciek tak szybko zapitalał na czterech nogach, że teraz to juz nie ma róznicy. A zasieg i tak mial zawsze duży do brojenia, bo gdzie chcial to sobie wstawał i sięgał co Mu sie podobało ;)

ja to mam czasem wrażenie ze tornado przez mieszkanie prechodzi , a Kubie nie che się cwiczyc chodzeni bo na razkach szybciej i dokładie tak jak piszesz Dorotko, jak trzeba to wstanie i to co ma sięgnąc , siegnie

o kurcza juz 22.40 ! a miałam jeszcze poczytac sobie i wcześniej sie dzisiaj położyć ::)
to wszystko przez Was! :mad: ;)

elfiko pisze:

stawiam ze juz kiepsko kiepsko z nią  ;D ;D hihihiiiii
Nianiu aj low ju  ;) :laugh: :laugh: :laugh:

eeee a jaką to granice Niania przekroczyła?
no chyba nie 30-stke co??? bo za cholerke jej bym nie dała

reklama
AniaSzwarc pisze:
gazelaczek pisze:
A co do chodzenia, to Wam powiem, że u nas nie ma przełomu w stosunku do raczkowania. Maciek tak szybko zapitalał na czterech nogach, że teraz to juz nie ma róznicy. A zasieg i tak mial zawsze duży do brojenia, bo gdzie chcial to sobie wstawał i sięgał co Mu sie podobało ;)

ja to mam czasem wrażenie ze tornado przez mieszkanie prechodzi , a Kubie nie che się cwiczyc chodzeni bo na razkach szybciej i dokładie tak jak piszesz Dorotko, jak trzeba to wstanie i to co ma sięgnąc , siegnie
a to mały leniusze z Kubusia...............będzie myśliciel,jak nic,
albo muzyk po mamusi :)

Do góry