reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Ja jestem!
Przede wszytskim DZIEKUJEMY WSZYTSKIM ZA żYCZENIA URODZINOWE
Imprezka się udała, Mati z moją pomocą zdmuchnął świeczkę na torcie, wzroku nie mógł oderwać od zimnych ogni i balonów.
Prezenty też udane :angel: :angel: :p :p :p :p i dziś moje dziecię ma rok i 1 dzień.I już nie jest żadnym tam bobasem czy niemowlakiem. Prawdziwe z niego dziecko teraz ::) ;D. ;)
Aaaa i mając do wyboru na stole rzeczy (tzn.kieliszek, pieniążek, długopis itd. ) Mateusz wybrał różaniec ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

reklama
I jeszcze jako,że nie było nas trochę to składamy moż gorących życzeń urodzinowych wszystkim roczniakom, które obchodziły swoje święto wtedy gdy nas nie było :)

a myslę ze co do wyboru rzeczy podczas imprezy pierwszoroczkowej to mądrze powiedziała mi Sylwia, ze dziecko przeważnie wybiera to czym się jeszcze nie bawiło...
a z innej beczki to Kubek dostał kataru i mu leci z ...jednej dziurki - oryginała jeden ::) :p

Joaska pisze:
babeczki......................no to ja jade hehe

zobaczymy sie za ok. dwa tygodnie, moze wczesniej, jak dorwe jakis kompik z dostepem do netu!!!!

Trzymajcie sie i uwazajcie na siebie, loski i dzieckiaczki!!!!!!

zyczcie mi dobrej pogody !!!!!!!!!!!!!!

Buzka  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Asik, miłego wypoczynku i do zobaczenia w 3 city :):):)

Mam nie rozwieszone pranie, muszę zrobić dla męża i dziecka obiad na jutro, a ja siedzę i popijam martini po raz pierwszy z colą. Elficzorku,wiesz, że uwielbiam martini, ale do tej pory zawsze piłam w zestawie- lód, cytrynka i wisienka. Tą colę zgapiłam od Ciebie i przyznaję, że smakuje miodzio  ;) Tylko, że pije się jakoś szybciej, jak oranżadkę, hi, hi, zaraz będę ululana  ::) :laugh:

Nie mam na nic czasu, rzadko tu zaglądam, bo mam wariacki tydzień, ale myślę ciepło o wszystkich roczkowych dzieciaczkach (już nie niemowlęciach)  :) Dla Was  :-* :-* :-* :-* :-* :-*

A dla Julci ogromne gratulacje  :) Wprawdzie wiedziałam, że Julka to indywidualistka i jej postępy w raczkowaniu były tylko kwestią czasu  8), ale i tak strasznię się cieszę z Tobą Edytko. Bo wiem, że już jesteś spokojna  :)

Acha, kupiliśmy dzisiaj fotelik 9-18 kg. Kolorek: błękitno- kremowy..

KOchane Babulki!!!! bardzoooooooo Wam wszystkim dziekuje za przemile zyczenia dla Gabci :-* :-* :-* :-*

i my rowniez chielibysmy zlozyc zyczenia wczorajszym jubilatom  ;D
Mateuszkowi,
Mateuszkowi,
Darii

kubus11.gif

zyczymy samych radosnych dni, usmiechnietej minki i duzo milosci od rodzinki  :-* :-* :-*

To co z tym mini spotkankiem, bo ja moge gdzies tam, jak nad morze, pojechac z rodzinka. Gdzie to? GAZELACZKU??????????

reklama
Iwon pisze:
Mam nie rozwieszone pranie, muszę zrobić dla męża i dziecka obiad na jutro, a ja siedzę i popijam martini po raz pierwszy z colą. Elficzorku,wiesz, że uwielbiam martini, ale do tej pory zawsze piłam w zestawie- lód, cytrynka i wisienka. Tą colę zgapiłam od Ciebie i przyznaję, że smakuje miodzio ;) Tylko, że pije się jakoś szybciej, jak oranżadkę, hi, hi, zaraz będę ululana ::) :laugh:

heheh wiem,że szybciorem sie pije, ja tez juz dzisiaj mam jedną szklaneczke za soba ::) :p ;D

a oto smsik od Joasidostałam przed chwilą-
jeszcze 80 km i będziemy w Wawie,wydaje mi sie,że strasznie szybko bo jedziemy od 18stej,tęskni mi sie juz za Wami, miłego wieczorku...bużka dla lipcówek

no to teraz ja zmykam bo ogladam jakiś serial kryminalny na tvp1 ::)

Do góry