reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ania i.. pisze:
Witajcie wszystkie Lipcowe Mamusie:)))
Dawno nas nie było - ale przyznam sie że czsami podczytywałam - co prawda rzadko, bo kompa mielismy tylko grzecznościowo przez jakis czas i straciłam wątek a poza tym nie wiem jak Wy przy tych małych łobuzach znajdujecie czas - to ja chyba jestem strasznie mało zorganizowana:((((((((
Dzis mnie tak wzięło na sentymentalne wspomnienia ... bo to juz roczek- normalnie łzy sie cisną do oczu jak przypomnie jak z Tuską smsowałysmy w szpitalu.
Wszystkim Maluszkom Lipcowym ogromny buziak :))))))))0
Ciekawe czy uda mi sie nadrobć zaległosci bo i juz w samym baby boomie sie pogubiłam zeby was znaleźć:(
Ide troche nad tym popracowac i postaram sie was choc troszke nadrobić.

cud jakowys??????????????????

Aniu to Ty??????????????

reklama
elfiko pisze:
DASARIA pisze:
Bardzo dziekuję w imieniu Darii za życzenia, jesteście kochane

Niestety rodzinka chyba zapomniała kiedy Daria się urodziła, bo nikt nawet nie zadzwonił :(
co prawda urodziny wyprawiamy w niedzielę, ale moim zdaniem to nie o imprezę chodzi, ale o pamięc :(

oj to nieladnie :mad: powinni zadzwonic, pewnie sobie pomysleli ze DARIA i tak nic z tego nie rozumie ale co u tego? ma urodzinki i naleza sie zyczenia :mad:

no no nieladnie.................najwazniejsza pamiec!!!

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
Bardzo dziekuję w imieniu Darii za życzenia, jesteście kochane

Niestety rodzinka chyba zapomniała kiedy Daria się urodziła, bo nikt nawet nie zadzwonił  :(
co prawda urodziny wyprawiamy w niedzielę, ale moim zdaniem to nie o imprezę chodzi, ale o pamięc  :(

oj to nieladnie  :mad: powinni zadzwonic, pewnie sobie pomysleli ze DARIA i tak nic z tego nie rozumie ale co u tego? ma urodzinki i naleza sie zyczenia  :mad:

no właśnie BURAKI JEDNE!!!!
Ja to taka głupia jestem, że zawsze do wszystkich dzwonię z życzeniami, ale teraz postanowiłam, że już tego nie będę robic :mad: :mad:(zobaczymy jak długo wytrzymam)

no ja ja jajajaj hi hi
a czy cos sie zminiło w kwestii wklejania fotek????
Mateuszek bardzo dziekuje wszystkim za zyczonka - po taki dniu pełnym wraźen i gosci dzis padł jak zabity o 19:)))) dlatego moge sobei spokojnie z wami chwilke posiedzieć

Mnóstwo radości w kolejnym roczku życia składa Maciuś  i Gazelka dla naszych lipcowych słodziaków: Mateuszka [Brunetki], Mateuszka [Ani i] oraz Darii [Dasarii]

hyzyk.gif

a dla Mam - wiele wytrwałości i pociechy z dzieciaczków  :)

reklama
brzuch mi peka......................ojadlam sie arbuza i zaraz eksploduje heheh

mialam jeszcze pakowanko zrobic dzisiaj, ale nie mam sily, juyto zato mnie czeka .............ehhh

Do góry