reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Juleczce GRATULEJSZYN. No prosze to sie rozkręca nasza ślicznotka. Pięknie, zobaczysz Edytko jak zaraz doścignie wszystkie dzieciaczki lipcowe po koleji.

A moje dziecko spi a mowilam, ze do 17-stej tylko mu pozwole ::) No i co mam zrobić?

Byliśmy dzisiaj na ważonku i moje dziecię ma 9,360kg Jak tam wasze dzieciaczki w tych sprawach? Ot dla porównania jestem ciekawa. Alek cały czas utrzymuje się w swoim centylu, 25th

Aniu.g dobrze, ze się pojawiłaś, to teraz do pisania i nadrabiania!!! ;) :laugh:

reklama
Jak ten czas szybko leci, rok temu mdlałam z bólu na porodówce, a dziś spokojnie zerkam sobie na śpiącą w łóżeczku Darię :)

o 21:00 rok temu urodziła się Daria moja córeczka, ważyła 3000g i miała 55 cm, teraz waży ok 10 kg :)

tak bardzo ją kocham, że nawet nie potrafię napisac jak bardzo

jak myślę o zdarzeniach z zeszłego roku łzy napływają mi do oczu, są to ŁZY SZCZĘŚCIA

KOCHAM CIĘ CÓRECZKO NAJBARDZIEJ NA ŚWIECIE!!

elfiko pisze:

krlik2oy.gif
Z OKAZJI URODZIN
krlik2oy.gif
GABINCE,DARII I MATEUSZKOWI
żYCZYMY SAMYCH SłONECZNYCH DNI,DUżO RADOśCI,MIłOSCI I SPEłNIENIA MALUSZKOWYCH MARZEń!!
k121ji.gif

elfik i Weronisia  ;D​

To my z Maciejką dołączamy się bezczelnie do tych życzeń i karteczki, bo jest przepiękna!!!!

Klaudia pisze:
elfiko pisze:
krlik2oy.gif
Z OKAZJI URODZIN
krlik2oy.gif
GABINCE,DARII I MATEUSZKOWI
żYCZYMY SAMYCH SłONECZNYCH DNI,DUżO RADOśCI,MIłOSCI I SPEłNIENIA MALUSZKOWYCH MARZEń!!
k121ji.gif

elfik i Weronisia ;D​

To my z Maciejką dołączamy się bezczelnie do tych życzeń i karteczki, bo jest przepiękna!!!!

TO MY TEZ :) BUZIAKI DLA SOLENIZANTóW
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

gazelaczek pisze:
[Joasiu, a ja sie tak zastanawialam, moze warto kupic jakis maly basenik dla chlopcow? Zeby mogli bezpiecznie na plazy sie bawic. Bo do jeziora Macka nie puszcze,czy do morza, a warto zeby sie troche schlodzil. Zastanawiamy sie nad kupnem czegos takiego - jakiegos prostego i taniego basenika  :laugh: Myslisz ze to dobry pomysl???

Gazelku my mamy taki basenik i w ostatni weekend Maciejka właśnie sobie w nim siedział, raczkował i się pluskał. Baaardzo mu się ta zabawa podobała, tylko teraz Łukasz ma problem jak go kąpie w domu, bo Maciek w tym basenie nauczył sie tak pluskać, że teraz robi to samo w wannie i pół łazienki łącznie z tatusiem jest mokre, hihi.

Klaudia pisze:
gazelaczek pisze:
[Joasiu, a ja sie tak zastanawialam, moze warto kupic jakis maly basenik dla chlopcow? Zeby mogli bezpiecznie na plazy sie bawic. Bo do jeziora Macka nie puszcze,czy do morza, a warto zeby sie troche schlodzil. Zastanawiamy sie nad kupnem czegos takiego - jakiegos prostego i taniego basenika :laugh: Myslisz ze to dobry pomysl???

Gazelku my mamy taki basenik i w ostatni weekend Maciejka właśnie sobie w nim siedział, raczkował i się pluskał. Baaardzo mu się ta zabawa podobała, tylko teraz Łukasz ma problem jak go kąpie w domu, bo Maciek w tym basenie nauczył sie tak pluskać, że teraz robi to samo w wannie i pół łazienki łącznie z tatusiem jest mokre, hihi.

u nas to samo ;D
w basenie weronika szaleje rowno i tego samego w domu w wannie probuje i zazwyczaj po takiej kapieli musze sie przebierac ::) :p

dziewczyny mysle ze to super pomysl z tym basenikiem, bedziecie mialy pewnosc ze maluchom sie nic nie stanie a przy tym dzieciaczki tez zaznaja ochlodzenia wodnego !

reklama
Martuska pisze:
Klaudia no dobrze, że jesteś!!!!!
Myślałam dziś rano o Tobie i o Ani.g!! Gdzie jest Ania????

Maniu moja Ty, no zbieram sie powoli na rozmowę z Tobą  :) :laugh: ;) Poczekaj doczekasz się, bylebym się wstrzliła w dobra godzinę :D

A ja co chwilę też myślę, żeby do was zagadać na Skype, ale jakoś się wstrzelić nie mogę :) No ale teraz będę mieć więcej czasu, więc może się uda.

Gratulacje dla Alexa!!! Martusia ja też strasznie lubię się chwalić, tym co Maciuś potrafi. Normalnie zamęczam go co chwilę, żeby mi pokazał jak ziewa (otwiera buźkę i mówi przy tym"aaa" - komiczne), puszcza oczko, gdzie ma włoski, brzuszek, paluszek itp. Nie mogę się nadziwi, jak takie dzieci szybko się uczą nowych rzeczy :D
Ostatnio Łukasz uczył go kolorów: no i Maciek ładnie pokazuje zielony i czerwony, a przy niebieskim kręci głową i robi "Nie". :D Jak tylko usłyszy sylabę "nie" to od razu kręci głową :D :D :D

Do góry