reklama
gazelaczek
*** Wariatka tańczy ***
hi hi, mój Maciek tez kręci głową
Przy czym najchętniej gdy się mówi "tak tak". albo gdy mu sie zadaje pytanie czy cos lubi, albo czy gdzies pojdzie - ZAWSZE kręci głową :
Takie przewrotne dziecko, hi hi
Co do basenika - upewniłyście mnie ze to super sprawa. Ale skoro Joasia ma, to na razie nie kupujemy. Zawsze ewentualnie mozna bedzie nabyć na miejscu. No i jestesmy napaleni na aqua park
Dla mnie to o tyle super, że R nie lubi plywac, wiec moze zajmie się Mackiem a ja sobie poszaleję ;D ;D ;D
Joasia, pojdziecie z nami do aqua parku?
Acha, kupilismu misiowi takie smieszne koło ratunkowe - żabę
ale nie wiem czy dozyje do wyjazdu, bo Maciejek caly czas podgryza jej oczy i chyba zacznie powietrze uciekać :
Co do basenika - upewniłyście mnie ze to super sprawa. Ale skoro Joasia ma, to na razie nie kupujemy. Zawsze ewentualnie mozna bedzie nabyć na miejscu. No i jestesmy napaleni na aqua park
Joasia, pojdziecie z nami do aqua parku?
Acha, kupilismu misiowi takie smieszne koło ratunkowe - żabę
Joaska
Lipcowe mamy '05
gazela no oczywiscie ze tak, ja juz spakowalam swoj stroj, Rafala kapielowki.................tylko musze zakupic takie pampersy dla Kuby do wody 
nie bylismy w tym w Darlowku, ale podobno jest fajnie....................aha i baaardzo che sie wybrac do Koszalina na kregle mmmmmm, aha w Koszalinie tez ponoc jest super basen, ale nie taki do zabawy tylko bardziej do plywania!!!
a co do baseniku, to jak Maciusowi sie spodoba to zakupicie mu na miejscu, bedzie mial pamiatke z nad morza hehe
nie bylismy w tym w Darlowku, ale podobno jest fajnie....................aha i baaardzo che sie wybrac do Koszalina na kregle mmmmmm, aha w Koszalinie tez ponoc jest super basen, ale nie taki do zabawy tylko bardziej do plywania!!!
a co do baseniku, to jak Maciusowi sie spodoba to zakupicie mu na miejscu, bedzie mial pamiatke z nad morza hehe
DASARIA
lipcowe mamy '05
e_mama pisze:BABY
JULIA
R A C Z K U J E ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D
JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
SSSSSSSSSuuuuuuuuuuuPPPPEEERRRRRRRRRR!!!!!
wreszcie się mamusia doczekała :laugh: :laugh:
elfiko
lipcowe mamy ´05
Klaudia pisze:Wiecie co? Po raz kolejny stwierdzam, że mam kochanego mężaPrzed chwilą mówię do niego, że kurcze nie mam w ogóle czasu czytać bb i że mi tego brakuje, a on na to: "To idź sobie poczytaj a ja zrobię kolację"
![]()
![]()
hihi a u nas bylo tak...........
-kurcze Grzesiu ale dzien,ledwo zyje
-to idz poklikac na BB z kolezankami a ja cos do jedzenia zmajstruje zaraz,chcesz herbate tez? ;D ;D ;D
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:Klaudia pisze:Wiecie co? Po raz kolejny stwierdzam, że mam kochanego mężaPrzed chwilą mówię do niego, że kurcze nie mam w ogóle czasu czytać bb i że mi tego brakuje, a on na to: "To idź sobie poczytaj a ja zrobię kolację"
![]()
![]()
hihi a u nas bylo tak...........
-kurcze Grzesiu ale dzien,ledwo zyje
-to idz poklikac na BB z kolezankami a ja cos do jedzenia zmajstruje zaraz,chcesz herbate tez? ;D ;D ;D
ale macie fajnie.................u mnie byl telefon od loska czy zrobilam jakas kolacje...................i zrobialm!!!
DASARIA
lipcowe mamy '05
Bardzo dziekuję w imieniu Darii za życzenia, jesteście kochane
Niestety rodzinka chyba zapomniała kiedy Daria się urodziła, bo nikt nawet nie zadzwonił
co prawda urodziny wyprawiamy w niedzielę, ale moim zdaniem to nie o imprezę chodzi, ale o pamięc
Niestety rodzinka chyba zapomniała kiedy Daria się urodziła, bo nikt nawet nie zadzwonił
co prawda urodziny wyprawiamy w niedzielę, ale moim zdaniem to nie o imprezę chodzi, ale o pamięc
Witajcie wszystkie Lipcowe Mamusie
))
Dawno nas nie było - ale przyznam sie że czsami podczytywałam - co prawda rzadko, bo kompa mielismy tylko grzecznościowo przez jakis czas i straciłam wątek a poza tym nie wiem jak Wy przy tych małych łobuzach znajdujecie czas - to ja chyba jestem strasznie mało zorganizowana
(((((((
Dzis mnie tak wzięło na sentymentalne wspomnienia ... bo to juz roczek- normalnie łzy sie cisną do oczu jak przypomnie jak z Tuską smsowałysmy w szpitalu.
Wszystkim Maluszkom Lipcowym ogromny buziak
)))))))0
Ciekawe czy uda mi sie nadrobć zaległosci bo i juz w samym baby boomie sie pogubiłam zeby was znaleźć
Ide troche nad tym popracowac i postaram sie was choc troszke nadrobić.
Dawno nas nie było - ale przyznam sie że czsami podczytywałam - co prawda rzadko, bo kompa mielismy tylko grzecznościowo przez jakis czas i straciłam wątek a poza tym nie wiem jak Wy przy tych małych łobuzach znajdujecie czas - to ja chyba jestem strasznie mało zorganizowana
Dzis mnie tak wzięło na sentymentalne wspomnienia ... bo to juz roczek- normalnie łzy sie cisną do oczu jak przypomnie jak z Tuską smsowałysmy w szpitalu.
Wszystkim Maluszkom Lipcowym ogromny buziak
Ciekawe czy uda mi sie nadrobć zaległosci bo i juz w samym baby boomie sie pogubiłam zeby was znaleźć
Ide troche nad tym popracowac i postaram sie was choc troszke nadrobić.
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
DASARIA pisze:Bardzo dziekuję w imieniu Darii za życzenia, jesteście kochane
co prawda urodziny wyprawiamy w niedzielę, ale moim zdaniem to nie o imprezę chodzi, ale o pamięc![]()
oj to nieladnie