reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Wiecie co? Po raz kolejny stwierdzam, że mam kochanego męża :D Przed chwilą mówię do niego, że kurcze nie mam w ogóle czasu czytać bb i że mi tego brakuje, a on na to: "To idź sobie poczytaj a ja zrobię kolację" :D :D

reklama
hi hi, mój Maciek tez kręci głową :) Przy czym najchętniej gdy się mówi "tak tak". albo gdy mu sie zadaje pytanie czy cos lubi, albo czy gdzies pojdzie - ZAWSZE kręci głową  ::) Takie przewrotne dziecko, hi hi

Co do basenika - upewniłyście mnie ze to super sprawa. Ale skoro Joasia ma, to na razie nie kupujemy. Zawsze ewentualnie mozna bedzie nabyć na miejscu. No i jestesmy napaleni na aqua park :) Dla mnie to o tyle super, że R nie lubi plywac, wiec moze zajmie się Mackiem a ja sobie poszaleję  ;D ;D ;D

Joasia, pojdziecie z nami do aqua parku?

Acha, kupilismu misiowi takie smieszne koło ratunkowe - żabę :) ale nie wiem czy dozyje do wyjazdu, bo Maciejek caly czas podgryza jej oczy i chyba zacznie powietrze uciekać  ::)

gazela no oczywiscie ze tak, ja juz spakowalam swoj stroj, Rafala kapielowki.................tylko musze zakupic takie pampersy dla Kuby do wody :)
nie bylismy w tym w Darlowku, ale podobno jest fajnie....................aha i baaardzo che sie wybrac do Koszalina na kregle mmmmmm, aha w Koszalinie tez ponoc jest super basen, ale nie taki do zabawy tylko bardziej do plywania!!!

a co do baseniku, to jak Maciusowi sie spodoba to zakupicie mu na miejscu, bedzie mial pamiatke z nad morza hehe

e_mama pisze:
BABY

JULIA

R A C Z K U J E  ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D​

JUPIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

SSSSSSSSSuuuuuuuuuuuPPPPEEERRRRRRRRRR!!!!!

wreszcie się mamusia doczekała  :laugh: :laugh:

Klaudia pisze:
Wiecie co? Po raz kolejny stwierdzam, że mam kochanego męża :D Przed chwilą mówię do niego, że kurcze nie mam w ogóle czasu czytać bb i że mi tego brakuje, a on na to: "To idź sobie poczytaj a ja zrobię kolację" :D :D

hihi a u nas bylo tak...........
-kurcze Grzesiu ale dzien,ledwo zyje
-to idz poklikac na BB z kolezankami a ja cos do jedzenia zmajstruje zaraz,chcesz herbate tez?
;D ;D ;D

elfiko pisze:
Klaudia pisze:

hihi a u nas bylo tak...........
-kurcze Grzesiu ale dzien,ledwo zyje
-to idz poklikac na BB z kolezankami a ja cos do jedzenia zmajstruje zaraz,chcesz herbate tez?
;D ;D ;D

ale macie fajnie.................u mnie byl telefon od loska czy zrobilam jakas kolacje...................i zrobialm!!!

Bardzo dziekuję w imieniu Darii za życzenia, jesteście kochane

Niestety rodzinka chyba zapomniała kiedy Daria się urodziła, bo nikt nawet nie zadzwonił  :(
co prawda urodziny wyprawiamy w niedzielę, ale moim zdaniem to nie o imprezę chodzi, ale o pamięc  :(

Witajcie wszystkie Lipcowe Mamusie:)))
Dawno nas nie było - ale przyznam sie że czsami podczytywałam - co prawda rzadko, bo kompa mielismy tylko grzecznościowo przez jakis czas i straciłam wątek a poza tym nie wiem jak Wy przy tych małych łobuzach znajdujecie czas - to ja chyba jestem strasznie mało zorganizowana:((((((((
Dzis mnie tak wzięło na sentymentalne wspomnienia ... bo to juz roczek- normalnie łzy sie cisną do oczu jak przypomnie jak z Tuską smsowałysmy w szpitalu.
Wszystkim Maluszkom Lipcowym ogromny buziak :))))))))0
Ciekawe czy uda mi sie nadrobć zaległosci bo i juz w samym baby boomie sie pogubiłam zeby was znaleźć:(
Ide troche nad tym popracowac i postaram sie was choc troszke nadrobić.

reklama
DASARIA pisze:
Bardzo dziekuję w imieniu Darii za życzenia, jesteście kochane

Niestety rodzinka chyba zapomniała kiedy Daria się urodziła, bo nikt nawet nie zadzwonił :(
co prawda urodziny wyprawiamy w niedzielę, ale moim zdaniem to nie o imprezę chodzi, ale o pamięc :(

oj to nieladnie :mad: powinni zadzwonic, pewnie sobie pomysleli ze DARIA i tak nic z tego nie rozumie ale co u tego? ma urodzinki i naleza sie zyczenia :mad:

Do góry