reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

właśnie zamawiam tort na urodzinki Darci, muszę jeszcze tylko wybrac jakieś zdjęcie Darii, bo to będzie tort ze zdjęciem  :)

reklama
gazelaczek pisze:
A tu żaba dla Elfika :)

http://www.maciek.wijata.com/foto/2006_06_24_1.jpg

Nie jest to o której pisalam, juz spuścilismy powietrze, zeby jednak dotrwala do wyjazdu ;) Ta na zdjęciu to prezent od mojego brata dla misia na chrzest :)

hehehehe my mamy taka sama ale malutka ;D ;D ;D weronika ja uwielbia i to na zabie sie nauczyla gdzie jest oczko ;D ;D ;D

pssst Gazelaczku- jeszcze Gabinka dzisiaj ma urodzinki :)

elfiko pisze:
gazelaczek pisze:

Nie jest to o której pisalam, juz spuścilismy powietrze, zeby jednak dotrwala do wyjazdu  ;) Ta na zdjęciu to prezent od mojego brata dla misia na chrzest  :)

hehehehe my mamy taka sama ale malutka  ;D ;D ;D weronika ja uwielbia i to na zabie sie nauczyla gdzie jest oczko  ;D ;D ;D

pssst Gazelaczku- jeszcze Gabinka dzisiaj ma urodzinki  :)

no wlasnie widzialam na liscie, ale mialam wrazenie, ze wczoraj skladalam życzenia dla Gabi ::)

gazelaczek pisze:
elfiko pisze:
gazelaczek pisze:

Nie jest to o której pisalam, juz spuścilismy powietrze, zeby jednak dotrwala do wyjazdu ;) Ta na zdjęciu to prezent od mojego brata dla misia na chrzest :)

hehehehe my mamy taka sama ale malutka ;D ;D ;D weronika ja uwielbia i to na zabie sie nauczyla gdzie jest oczko ;D ;D ;D

pssst Gazelaczku- jeszcze Gabinka dzisiaj ma urodzinki :)

no wlasnie widzialam na liscie, ale mialam wrazenie, ze wczoraj skladalam życzenia dla Gabi ::)

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Aniu i... a masz dostep do galerii maluszkow naszych?

kurcze przejrzalam liste i Ania chyba nie ma dostepu :-[

Kochana Gabrysiu!!!

Radości i uśmiechu w kolejnym roku życia
pociechy z braciszka i rodziców

mnóstwo buziaczków urodzinowych od Maciejaska i cioci Gazelki  
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

113457910472.jpg

Maniulka, coż Tobie mozna życzyć? Tworzycie z Gabcią, Tymkiem i Dużym tak wspaniałą rodzinę, wszyscy jesteśmy pod Waszym urokiem  :laugh: Niech nadal kwitnie Wasza miłość i kto wie... może jeszcze zdarzy Wam się jakieś radosne maleństwo? Szkoda nie spróbować, skoro wychodza Wam takie super pocieszki  ;) :laugh:

A to maleństwo z bukietem na głowie jakos kojarzyło mi się z Gabinką ;D

reklama
zmykam do łóżeczka
wzięłam już wszystkie środki przeciwbólowe jakie byly w domku
od soboty nie wyrabiam z migreną :mad: :mad: :mad: Może stąd moje komplikacje ktore opisywalam na zwierzakach?

dobranocki i jeszcze raz buziaki dla kolejnych roczniaków :-* :-* :-*

ale fajnie tu na BB :)

Do góry