reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja chyba poprcuje troche dzis nad swoim wygladem, bo cos dziwnie wygladam, jakas taka czerwono-pomaranczowa na buzi (moze jakas maseczka) i taka jakas dziwnie wygladajaca jestem. Tak patrze na siebie to jakby mi buzia napuchla.

Ja mam jakąś plamę w okół ust i tak ogólnie to nie mam najpiękniejszej cery
Myślałam z początku że liszaj mi się zrobił ale nie chce zejść już miesiąc.

witam ponownie, nie po drzemce:(, ale po pracy i w trakcie obiadku:)

Teraz jak moj maz udal sie do stolicy bede tu zagladac wieczorkami - jak nikogo nie ma:(, ale dam rade.
Ja swoj wolny czas postanowilam zorganizowac sobie zaleglymi babskimi spotkaniami, na ktore nie mialam wczesniej czasu - zaczynam od jutra:)

reklama
Aniu nie jestem zachwycona.
Okazało się że nei ma konkretnej grupy która chodzi przez jakiś okres czasu razem. Trzeba zaliczyć konkretne tematy. Jak byłam wczoraj to akurat trafiłam na pielęgnację noworodka. Zastanawiam się nad zmianą na inną szkołę - bo jeszcze nie zapłaciłam.

Do góry