reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
e_mama pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
ale mam sprzątania, mówię Wam, na samą myśl jestem słaba :) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no i jestem bez łośka całe 3 dni :laugh:

może uda mi się namówić sąsiadkę na jakieś %% na wieczór ?:) ;D ;D

a gdzie łosia posiałas Edytko?

pojechał do Elbląga na 3 dni hymmm ;D ;D ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

ha to do mojego miasta.

siema tak wogole.
Mały krzykacz spi a ja czytam co tam naskrobałyscie ostatnio.
Maniu jeny ja bym chyba w gacie narobila jak by mi za plecami wiły sie jakies tornada.
Jeny niedługo roczek majciochy jak ten czas zleciał.
Dzisiaj Majka pluskała się w basenie, kurde woda nie zaciepła, ale nie wygladało na to, ze w niej marznie.Szalala rowno i tylko tam chciala byc.

Aga twoje chłopaki tacy podobni do siebie się zrobili, że ja na niektórych zdjęciach to nie wiem czy to Dorianek czy Natanek ::)

elfiko pisze:
u nas po nocnych burzach znowu piękna pogoda  :) kocham lato achhh
no i jak tylko sie obudziłam to zaczęłam kciukasy trzymać za Maciejaska Gazelaczkowego żeby pogoda piękna była a Macius dzielnie na nóżkach do kościólka podszedł!  :) :-*

Ojejciu, ale nam miło :-* :-* :-*

Niunio sobie smacznie usnął w trakcie chrzcin. Ale chyba się nie wyspał, bo potem coś krzywo chodził i w efekcie ma chyba z 15 guzików na czole ::)
Zdjęcia później - jak brat przysle, bo my nie mielismy jak robić, hi hi

No i dzień dobry kochane, zaraz poczytam jak Wam minęła niedziela i dzisiejszy dzinek :laugh:

DASARIA pisze:
Bardzo dziękujęmy wszystkim forumowym ciociom za gratulacje w związku z raczkowaniem Darii  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ale jazda z tym raczkowaniem hi hi hi  :laugh: :laugh:
Wszystko ją interesuje i wszędzie chce byc, ale jestem szczęśliwa

Ale pojawił się u nas problem: POKRZYWKA.
Zupełnie nie mam bladego pojęcia w wyniku czego powstała, z tego co przeczytałam w internecie jest ona winikiem alerii, ale na co??  :( :( Jutro idziemy do lekarza i zobaczymy. Mam mega doła z tego powodu  :( :(

;D ;D ;D To tylko kobieta może jednoczesnie odczuwac tak skrajne emocje ;D ;D ;D

Witajcie babulki ;D

ale mam straszliwy ból głowy,a to w wyniku zbyt długiego czasu spedzonego na słońcu :p
i chyba,jak niemowlak zaczne nosić jakieś fikusne nakrycie głowy ;)

AniaSzwarc pisze:
a i jeszcze zaległa sprawa bo...normalnie czuję się niedocenionym Szerlokiem bo: napisałam ostanio ze nasza Dasaria podobna jest do Alicji Silwerstone i dlatego nam się wydaje taka znajoma a tu zero odzewu ...buuu...a tak serio to nie uważacie ze rzeczywiscie jest miedzy dziewczynami podobieństwo ??
alicja-silwerstone.jpg

ja w sumie widze jakieś podobieństwo  :) ;) :laugh:

POCZYTAŁAM :laugh:

Maniu,ale bałabym sie okrótnie takiego tornada,jak to napisała Tusia,
chyba naprawdę narobiłabym w gacie,
a jak darłabym się na łośka,by szybciorem uciekał....................bbbbbrrrrrrrrrrrrrrr

reklama
Do góry