reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

te czerwone troche babskie, ale na nodze prezentuja sie super, z czerwonym podkoszulkiem jeszcze lepiej!!!!!

elfiko pisze:
Iwon pisze:
e_mama pisze:
Julka wyspać mi się nie dała, krzyczała na mnie od 5 i jestem lekko śnięta, szczególnie, że musiałam się od rana ratować zyrtkiem (zyrtec- jak to odmienić ?)

zyrtecem ? ;D

haha dobre ;D
a nazw leków sie chyba też nie odmienia co?

chyba nie..................

reklama
Joaska pisze:
te czerwone troche babskie, ale na nodze prezentuja sie super, z czerwonym podkoszulkiem jeszcze lepiej!!!!!

elfiko pisze:
Iwon pisze:
e_mama pisze:
Julka wyspać mi się nie dała, krzyczała na mnie od 5 i jestem lekko śnięta, szczególnie, że musiałam się od rana ratować zyrtkiem (zyrtec- jak to odmienić ?)

zyrtecem ?  ;D

haha dobre  ;D
a nazw leków sie chyba też nie odmienia co?

chyba nie..................

iiiii mówi się polopiryną albo codiparem, apapu :):) tylko ten zyrtec taki problematyczny jakiś hihii

młoda padła, podatki zlecone do zapłaty idę się wziąc do roboty w końcu ! ;) ;D

Edyta!!!!!! napisałam Ci list na priva!!!!!! Szybko czytaj !!!!!! ::) ::) ::) ::) ::) ::) :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

heloł

ja zamiast sie przywitac to na ZOO od razu polecialam :laugh: :laugh: sie pochwalic ale tu tez moge ;D

- 2,5 kg w dwa dni!!!!!!!!!

wiem ze narazie to woda ale mimo wszystko ogromnie sie ciesze ze juz moja waga jest dwu-cyfrowa a nie trzy ::)

reklama
Dasario ja taka zakręcona ostatnio ze zapomnialam ci pogratulowac postepow córeczki
baaaardzo mocno gratuluje!!!!!!!!!!!!!

wiem jak sie musisz bardzo cieszyc
bo moja Mili wczoraj pierwszy raz sama sobie palca do buzi wsadzila a inne lipcowe dzieci robiły to wiele miesiecy temu wiec moja radosc ogromna :D :D

Do góry