reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
a ja dzisiaj bez %.............jem sobie plateczki kukurydziane!!!

wiecie trzeba sie jaos w tym stroju kapielowym pokazac, nie................tylko martwie sie moimi sznitami na brzuchu, ehhhhh co bedzie to bedzie!!!!!!

ja juz decyzje podjęłam- w tym roku strój kąpielowy w szafie zostawiam bo za nic w świecie sie na plaży nie pokaże z tymi udami!!! bleee :p

a moje dziecko dzisiaj sie nauczyło( czyt. mama je nauczyła) dawac buziaka w policzek- co prawda troche mnie przy tym oblizała ale zawsze to coś ;D ;D ;D hii wiecie jakie fajowe uczucie!!!

no i widziałam filmiki w galerii
Krzysiu od Kate słodziaczek na maksa! super zasuwa, już teraz rozumiem dlaczego Kate tak rzadko sie odzywa ::)
a Michałek Alki ekspert w schodzeniu z kanapy i ten uśmiech- hihihi diabełka ma za skórą >:D a takie ma przekochane oczka :-*

elfiko pisze:
ja juz decyzje podjęłam- w tym roku strój kąpielowy w szafie zostawiam bo za nic w świecie sie na plaży nie pokaże z tymi udami!!! bleee :p

znaczy sie za chude?????????????????????????/

ja musze sobie cos kupic.............moze w Stolicy cos sie na mnie znajdzie hehe

to ja tez sie pochwale, Kuba slicznie mowi "nie" i do tego robi odpowiedni ruch glowa!!!! a kto go tego nauczyl??? oczywiscie tatus...............zeby mamusi czesto mowil hehe

Joaska pisze:
elfiko pisze:

znaczy sie za chude?????????????????????????/

ja musze sobie cos kupic.............moze w Stolicy cos sie na mnie znajdzie hehe

to ja tez sie pochwale, Kuba slicznie mowi "nie" i do tego robi odpowiedni ruch glowa!!!! a kto go tego nauczyl??? oczywiscie tatus...............zeby mamusi czesto mowil hehe

nie za chude tylko z rozstępami niestety :-[ :-[ :-[
za szybko przytyłam pod koniec ciązy i mi rozjechało skóre na udach- masakra, walcze z tym ale widac jeszcze bardzo wyrażnie :-[

Brawo dla Kubusia!!! , Weronike z kolei tatus nauczył pokazywac tyty paluszkiem i często jak ja wołam bo cos psoci to ona siada na podłodze i mi grozi tym paluchem małym ::) ;D

elfik to Ty nie widzialas moich...................ja to mam zaoorany brzuch jak pole na wiosne!!!!
ale mam to w nosie, jak sie komus nie podoba to wara...nie mosi sie nikt patrzec na moj brzuch!!!!!

Joaska pisze:
elfik to Ty nie widzialas moich...................ja to mam zaoorany brzuch jak pole na wiosne!!!!
ale mam to w nosie, jak sie komus nie podoba to wara...nie mosi sie nikt patrzec na moj brzuch!!!!!

ja na brzuchu nie mam ... dziwne bo miałam jak piłka napompowany pod koniec, prędzej tam bym sie spodziewała niż na tych udach paskudnych.
Teraz np. jak mam spodnie biodrówki założone i sie schylam to mi widac z tyłu takie krechy bleee

reklama
obiecałam sobie,ze dzisiaj sie położe o 23ciej bo ostatnio tak póżno chodze spać,że szok!
Mam potem wory pod oczami ::)
tak wiec zaraz znikam

Do góry