reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

ja juz dziś niestety na spacerek nie mam siły,to i kompa okupuje
a łosiek w pracy i nic mi nie powie.........no chyba,że z pracki podczyta co ja tu skrobię,
bo juz nie raz tak robił :)

reklama
ja teraz tez wróciłam z wieczornego spacerku, taki troszke zakupowy bo teraz rzadko na spacery chodzimy- na ogródku poprostu sie lenimy to na kocyku to w wózeczku to po trawce na kolankach ;D
kurcze głowe mi tez rozrywa znowu ale to chyba przez to słoneczko bo dzisiaj troszke przesadziłam i siedziałam długo bez parasola.
Męża do pracy wyprawiłam a ja tylko rozbójnika małego wykąpie, nakarmie i uśpie a potem sobie martini z colą i cytrynka strzele na poprawe wieczornego nastroju :)
aaa dostałam dzisiaj przesyłke z nutricii- poradnik żywienia większego dziecka - czyli mam już większe dziecko! ;D
Joasiu mędziłam mojemu łosiowi i jutro jedziemy po buty dla dziecka ;D dzieki jeszcze raz za linki :-*
co do tych dziewczęcych bucików czerwonych to ja sie tak bardzo nie przejmuje tym i np. Weronika ma dużo rzeczy niebieskich bo poprostu ładnie wygląda w tym kolorze a nawet mamy jedne buciki takie niebieściutki i choć są typowo chłopięce to tak fajopwo na nóżce wygladaja że kupiłam- a mój mąz krzyczał że chłopczyce z jego córci robie ::) ::) ::)

gazelaczek pisze:
DASARIA pisze:
Bardzo dziękujęmy wszystkim forumowym ciociom za gratulacje w związku z raczkowaniem Darii :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ale jazda z tym raczkowaniem hi hi hi :laugh: :laugh:
Wszystko ją interesuje i wszędzie chce byc, ale jestem szczęśliwa

Ale pojawił się u nas problem: POKRZYWKA.
Zupełnie nie mam bladego pojęcia w wyniku czego powstała, z tego co przeczytałam w internecie jest ona winikiem alerii, ale na co?? :( :( Jutro idziemy do lekarza i zobaczymy. Mam mega doła z tego powodu :( :(

;D ;D ;D To tylko kobieta może jednoczesnie odczuwac tak skrajne emocje ;D ;D ;D

hi, hi ::) ;D

no i mój potworek WRZESZCZY................szkoła taty zasypiać na rękach,
tylko ja nie mam siły na takie zabawy :p

pozdrawiam TATĘ,jeśli nas podczytuje ;)

ŚPI MOJE DZIECIĘ............uspiła je rybka z minimini ;D
tak fajnie głośno chrapie,a Otylcia lubi spać słysząc czyjś oddech ;)

LECE NA JAKIŚ FILMIK
mam WYZNANIA GEJSZY i chyba sobie obejrzę ;)

BUZIACZKI...........WRESZCIE JEST CHŁODNIEJ ;D ;D ;D ;D ;D

no to babki termin wakacji mamy ustalony, 28 czerwca wyjezdzamy nad morze ;D ;D ;D ;D ;D

przedtem bedziemy jeszcze 3 dni w wawce, mam nadzieje, ze jakies lipcowe spotkanko wypali....................:)

ide klasc Malucha......................i wracam do Was!!!

reklama
Do góry