reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
DASARIA pisze:
Bardzo dziękujęmy wszystkim forumowym ciociom za gratulacje w związku z raczkowaniem Darii  :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Ale jazda z tym raczkowaniem hi hi hi  :laugh: :laugh:
Wszystko ją interesuje i wszędzie chce byc, ale jestem szczęśliwa

Ale pojawił się u nas problem: POKRZYWKA.
Zupełnie nie mam bladego pojęcia w wyniku czego powstała, z tego co przeczytałam w internecie jest ona winikiem alerii, ale na co??  :( :( Jutro idziemy do lekarza i zobaczymy. Mam mega doła z tego powodu  :( :(
Darii słodkich Buziaczków Tysiace za raczkowanie do PRZODU :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*razy1000

nie martw sie na zapas bo to pewnie cosik zostało polizane przez Darię w wyniku raczkowania ;) ;D

Joaska pisze:
e_mama pisze:
Joaska pisze:
teraz siedze i znow zajadam lody kawowe hehehe.............niech mi idzie w boczki a co tam!!!!!!

dementuję hihi, boczków brak !!!!! :p :p :p :p :p :p ;) ;) ;)

sa sa............tylko bylam ubrana w czarna bluzke a czarny wyszczupla heheh :)
to tak,jak u mnie Joasiu,kiedy jestem ubrana nic nie widać,że jestem OTŁUSZCZONA(nie twierdzę,że Ty też ;))
ale po rozebraniu się wszystko wychodzi na jaw :p ::) ;D

e_mamo i Asiu bardzo fajne fotki i Edytko - nie mówię tego aby Ci zrobic przyjemnośc czy najzwyklej w świecie "posłodzic" wirtualniej koleżance ale szczerze uważam, ze masz bardzo ładną buzię i prezentujesz się bez zarzutu wiec...nakłaniam do zamieszczania wiekszej ilości fotek..a na potwierdzenie moich słow powiem ze Julcia iest bardzo ładna i w dużej mierze odziedziczyła urodę po mamie...znając życie zaraz zaprzeczysz ale mojego zdania to i tak nie zmieni.

i na sam koniec - fajną masz bluzkę :)

a i jeszcze zaległa sprawa bo...normalnie czuję się niedocenionym Szerlokiem bo: napisałam ostanio ze nasza Dasaria podobna jest do Alicji Silwerstone i dlatego nam się wydaje taka znajoma a tu zero odzewu ...buuu...a tak serio to nie uważacie ze rzeczywiscie jest miedzy dziewczynami podobieństwo ??
alicja-silwerstone.jpg

hej Babulce!!!!
wrocilismy z wloczegi ;D

i tak: dla Darci!!!! buziaki za raczka do przodu :-*
Edzi i Joasiu ahy i ochy bo fajne babki sa i tylko szkoda ze Edzik tak malo sie nam pokazala :( ale zawsze juz cos ;) i przynajmniej wiadomo po kim Julci odziedziczyla urode :) no i Josikowych boczkow cos nie widac ::) szczuplizna i tyle!!

a z nowosci u nas:
tak szybciorem nappisze i ide spac bo podam na twarz :p

upal nas dopadl ale nad jeziorkiem bylismy wiec maludy z wody wyjsc nie chialy...Gaba dluzej chiala siedziec niz TYmul ;D

w namiocie Tymul nie chcial spac...i nie dziwoto bo to pierwszy tego typu wypad i biedak jak zaczelo sie sciemniac chwycil swoje zabawki do maszerowal so samochodu ::) i troszke trwalo zanim sie uspokoil i wyciszyl...potem bylo ogniko i kielbaski i padl
a w nocy byla burza i oberwanie chmury...ja i lukasz na warcie wiec lekko niekumaci bylismy :p

a w drodze powrotnej......... ?
szok! mowie Wam szok i tyle ::)

jedziemy, jedziemy, maludy spia a ja podziwiam widoki i nagle mowie do duzego "ty popatzr jak te chmury sa niziutko :o
i jedziemy dalej....
a za nami tornado :o :o :o

fiuuuuuuu co za zgroza :o :-X O0

zwariowac mozna...ja chce do mamy ::) ;)

aaaa.... myslalam ze najde w inter zdjecia tego tornada ale jeszcze  nie ma  :p
al eza to znalazlam taka strone gdzie sie z poprzednich sezonow jakies zdjecie
brrrrrrry
http://www.wx-fx.com/wxfx.htm

tak jak sie nigdy nie balam burzy ani wiatru tak zaczelam sie z dniem dzisiejszym bac  ::) :p ::)

ok
ide spac duzy mi juz lozko grzeje  ;)

Cześć babiszonki ;)

Maniula, ale jazda z tym tornado, Ty to masz atrakcje w tej swojej Ameryce :o :p :p ;)

AniuSzwarc, faktycznie podobieństwo naszej Dasarii jest nieco widoczne, zwłaszcza układ ust :)

A teraz zajrzę jeszcze szybciorkiem na fotki ze spotkania naszych dwóch lipcóweczek i zmykam do pracki, bo strasznie dużo jej dzisiaj :p ::)

reklama
czesc babeczki :)

ale sloneczko mmmmm, prawdziwe lato za oknem i 20 stopni na termometrze.........az szkoda w chalupce siedzciec........nie mowiac juz o pracy hehe ;D ;D ;D

ide na jakies sniadanko :)

maniulka niezle z tym tornadem, biedaki..............ja sie boje czasem burzy to ciekawe cobym zrobila z takim tornadzikiem ??????

Do góry