reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniaSzwarc pisze:
Edytko - nie mówię tego aby Ci zrobic przyjemnośc czy najzwyklej w świecie "posłodzic" wirtualniej koleżance ale szczerze uważam, ze masz bardzo ładną buzię i prezentujesz się bez zarzutu wiec...nakłaniam do zamieszczania wiekszej ilości fotek..a na potwierdzenie moich słow powiem ze Julcia iest bardzo ładna i w dużej mierze odziedziczyła urodę po mamie...znając życie zaraz zaprzeczysz ale mojego zdania to i tak nie zmieni.

i na sam koniec - fajną masz bluzkę :)

Dokładnie. Edytko, śliczną masz buzię, naprawdę i strasznie sympatyczną  :)

Szkoda, że nie pokazałaś się w całej okazałości  :(  ::) ;)

Za to w całej okazałości widać Joasię  :) Ale z Ciebie dżaneta  ::) Naprawdę ekstra laska, przypominasz mi trochę moją mamę, jak była młodziutka. Ona też była bardzo szczupła, miała długie włosy i chodziła w świetnie dopasowanych dżinsach, eksponując swoją zgrabną figurkę  :)

reklama
Iwonka kochana dzieki bardzo za mile slowa...............ja az taka szczupla to nie jestem.........mam jeszcze tu i owdzie za duzo:)
ale jestem na dobrej drodze!!!

a Edytka......macie racje, sliczna dziewczyna, strasznie sympatyczna i nie wiem dlaczego ale najbardziej z tego spotkania pamietam jej glos.......,a Julcia cala mamusia............

cześc baby
ja tez widziałam fotki Edytko-Joasiowe
o tym,że Joasia jest lasencja jak sie patrzy to wiedziałam zawsze bo na szczęscie nam sie pokazuje dosyć często natomiast koleżanke Edytke to pamiętałam jak przez mgłe z fotek dokładnie dwóch- pierwsza była zaraz po porodzie z malutką jeszcze Juleczką wklejona na naszym poporodowym a druga ze spotkania zdaje sie trójmiastówek.
No i powiem tak- Edytko fryzurke masz teraz super bardzo Ci pasuje ta grzyweczka a buzie to masz tak jak mówia dziewczyny śłiczną i delikatną. Nie wiem dlaczego tak marudziśz bo ja tam żadnych dodatkowych kilogramów nie widze a wręcz przeciwnie wyglądasz kwitnaco! Juleczka rzeczywiście cała mamusia :)

AniaSzwarc pisze:
a i jeszcze zaległa sprawa bo...normalnie czuję się niedocenionym Szerlokiem bo: napisałam ostanio ze nasza Dasaria podobna jest do Alicji Silwerstone i dlatego nam się wydaje taka znajoma a tu zero odzewu ...buuu...a tak serio to nie uważacie ze rzeczywiscie jest miedzy dziewczynami podobieństwo ??
alicja-silwerstone.jpg

taak podobieństwo jest, już jak poprzednio wkleiłaś Aniu ta fotke to sobie tak pomyślałam ale nie napisałam :p
no przyznaj sie kochana Dasario to kuzynka czy siostra twoja? :p ::) ;) ;D

Mania Ty biedaczko nasza wracaj do polskiej ziemi szybciorem bo te tornada Cie wykończą!!! ja bym tam chyba umarła ze strachu bo ja zwykłej burzy sie boje strasznie a takie wiatrzysko to juz koszmar dla mnie! brrrr

jestem...
ide po kawę  ;)

Joaska pisze:
edytka jak to wszystko przeczyta to ....................chyba zasypie nas fotkami hehe :)

ech małpeczki jedne no :)
dziękuję za miłe słowa, ale reszta to we wrześniu hihi

Julka wyspać mi się nie dała, krzyczała na mnie od 5 i jestem lekko śnięta, szczególnie, że musiałam się od rana ratować zyrtkiem (zyrtec- jak to odmienić ?)

zaraz wracam  :)

e_mama pisze:
jestem...
ide po kawę ;)

Joaska pisze:
edytka jak to wszystko przeczyta to ....................chyba zasypie nas fotkami hehe :)

ech małpeczki jedne no :)
dziękuję za miłe słowa, ale reszta to we wrześniu hihi

Julka wyspać mi się nie dała, krzyczała na mnie od 5 i jestem lekko śnięta, szczególnie, że musiałam się od rana ratować zyrtkiem (zyrtec- jak to odmienić ?)

zaraz wracam :)

hehe moje szczęscie woła mamam od 4.50 dzisiaj ::) słów brak
a zyrtek dobrze odmieniony hehe ;D

ok ide potwora spacyfikowac i po drugą kawe

Mania ależ mieliście ekstremalną podróż ! Całe szczęście, że to tornado Was nie dogoniło, ufffff

A nam się wczoraj licznik km w samochodzie ustawił na 166666,6 - mówię Wam nie mogłam się doczekać kiedy zaczną się pojawiać 7- ja jakoś bardzo nie wierzę w liczby ale 6 mnie przerażają...

Aniu Szwarc
" normalnie czuję się niedocenionym Szerlokiem bo: napisałam ostanio ze nasza Dasaria podobna jest do Alicji Silwerstone i dlatego nam się wydaje taka znajoma a tu zero odzewu ...buuu...a tak serio to nie uważacie ze rzeczywiscie jest miedzy dziewczynami podobieństwo ??"

wg mnie jest podobieństwo  :laugh:

reklama
"zyrtkiem" hehehe podoba mi sie to slowo hihi :)

moj minilos szaleje ..............chetnie bym go polozyla juz spac ale chyba moge zapomniec................jeszcze z pol h chyba:)

Do góry