reklama
Anikaa
Fan(ka)
Siema!!!
Maciusiu i Gazelaczku trzymamy kciuki...no i za pogodę co by się nocne burze nie powtórzyły...
dziewczyny byłam wczoraj na "goło i wesoło " w teatrze i podsumuje przedstawienie tak: wszystko mnie bolało: brzuch i szczęcka od smiania a dłonie od oklasków....Rewelacja!!!
Darciu i Julciu Gratulacje raczkowe panienki
Maciusiu i Gazelaczku trzymamy kciuki...no i za pogodę co by się nocne burze nie powtórzyły...
dziewczyny byłam wczoraj na "goło i wesoło " w teatrze i podsumuje przedstawienie tak: wszystko mnie bolało: brzuch i szczęcka od smiania a dłonie od oklasków....Rewelacja!!!
Darciu i Julciu Gratulacje raczkowe panienki
Joaska
Lipcowe mamy '05
elfiko pisze:No i nie wiem czy nas jeszcze czyta Isis w każdym razie chciałam złożyć jej córeczce Amelce życzenia urodzinowe!!
STO LAT DLA AMELKI!!!!
i ja sie dolaczam sto lat sto lat!!!!!
czesc babulce
u nas tez piekna pogoda, zaraz wybieramy sie na wycieczke................zal siedziec w domku!!!!!!
za Maciusia trzymam qciuki coby sie wszystko udalo!!!!!!
Joaska
Lipcowe mamy '05
dobra babeczki ja znikam............do wieczorka!!!!!buzka!!!
e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
Hej baby, wróciliśmy szczęśliwie do domku
zaraz będę nadrabiała co tutaj naprodukowałyście jak nas nie było
Na początku chciałam tylko podziękować Joasi i Kubusiowi za super spotkanko ! :-* :-*
A no i dzięki Alka za tel :-* :-*
zaraz będę nadrabiała co tutaj naprodukowałyście jak nas nie było
Na początku chciałam tylko podziękować Joasi i Kubusiowi za super spotkanko ! :-* :-*
A no i dzięki Alka za tel :-* :-*
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
ahh co to byl za dzien
bylismy na wycieczce w Sandomierzu ( jesli taka odleglosc mozna nazwac wycieczka hih) , plynelismy po Wisle stateczkiem, Kuba szalal z radosci, potem obiadek..........ehhh milo bylo bardzo!!!!
teraz siedze i znow zajadam lody kawowe hehehe.............niech mi idzie w boczki a co tam!!!!!!
nie ma za co i oczywscie wzajemnie!!!!!
bylismy na wycieczce w Sandomierzu ( jesli taka odleglosc mozna nazwac wycieczka hih) , plynelismy po Wisle stateczkiem, Kuba szalal z radosci, potem obiadek..........ehhh milo bylo bardzo!!!!
teraz siedze i znow zajadam lody kawowe hehehe.............niech mi idzie w boczki a co tam!!!!!!
e_mama pisze:Na początku chciałam tylko podziękować Joasi i Kubusiowi za super spotkanko ! :-* :-*
nie ma za co i oczywscie wzajemnie!!!!!