reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

No i nie wiem czy nas jeszcze czyta Isis w każdym razie chciałam złożyć jej córeczce Amelce życzenia urodzinowe!!
STO LAT DLA AMELKI!!!!

reklama
Siema!!!
Maciusiu i Gazelaczku trzymamy kciuki...no i za pogodę co by się nocne burze nie powtórzyły...

dziewczyny byłam wczoraj na "goło i wesoło " w teatrze i podsumuje przedstawienie tak: wszystko mnie bolało: brzuch i szczęcka od smiania a dłonie od oklasków....Rewelacja!!!

Darciu i Julciu Gratulacje raczkowe panienki :)

elfiko pisze:
No i nie wiem czy nas jeszcze czyta Isis w każdym razie chciałam złożyć jej córeczce Amelce życzenia urodzinowe!!
STO LAT DLA AMELKI!!!!

i ja sie dolaczam sto lat sto lat!!!!!

czesc babulce:)

u nas tez piekna pogoda, zaraz wybieramy sie na wycieczke................zal siedziec w domku!!!!!!

za Maciusia trzymam qciuki coby sie wszystko udalo!!!!!!

Hello ;D

boshe dorwałam się do kompa,bo mój łosiek,
tylko by tu siedział i nie ma jak nawet zerknąć

troszke poczytalam,co atm u was słychać,ale by NADROBIĆ nie mam szans

TĘSKNIĘ ZA WAMI I NAJLEPIEJ JAKBYM MOGŁA PRZEZ KOMÓRKĘ SŁUCHAĆ,
co tu piszecie i odpisywać................byłąbym na bierząco,bo w pracy uszy mam wolne ;)

czytam i czytam.............TERAZ ZAMKNIĘTE WĄTKI

i w głowie mi się już kreci,muszę jakoś robic by byc na bierząco ::) ;) ;D

Hej baby, wróciliśmy szczęśliwie do domku :):)

zaraz będę nadrabiała co tutaj naprodukowałyście jak nas nie było :)
Na początku chciałam tylko podziękować Joasi i Kubusiowi za super spotkanko ! :-* :-*

A no i dzięki Alka za tel :-* :-*

reklama
ahh co to byl za dzien :)

bylismy na wycieczce w Sandomierzu ( jesli taka odleglosc mozna nazwac wycieczka hih) , plynelismy po Wisle stateczkiem, Kuba szalal z radosci, potem obiadek..........ehhh milo bylo bardzo!!!!

teraz siedze i znow zajadam lody kawowe hehehe.............niech mi idzie w boczki a co tam!!!!!!

e_mama pisze:
Na początku chciałam tylko podziękować Joasi i Kubusiowi za super spotkanko ! :-* :-*

nie ma za co i oczywscie wzajemnie!!!!!

Do góry