reklama
Martuska
Fanka Lipcowa mama 05'
Asiu ja tez jestem zadowolona z tych butków. Przydały by sie pewnie i takie sandałki Elefantenowskie, bo te co ma to mało jedna para ale przez internet nie kupie, a do Polski pojedziemy dopiero 31 sierpnia, to juz będzie jak po sezonie.
Lila a zapytam, bo ciekawa jestem, mieszkacie dalej w twoim rodzinnym domku, czy moze kupiliście coś tak jak były plany (to ostatnie co pamietam)?
Dzidzia śpi a ja zmykam jeść, bo już mam na talerzu i tylko po wode mineralna przyszłam na góre
Tak piszę dzidzia, a te nasze dzieci przestaną być neimowlakami jak rok skończą, tak wedle ksiązki
Lila a zapytam, bo ciekawa jestem, mieszkacie dalej w twoim rodzinnym domku, czy moze kupiliście coś tak jak były plany (to ostatnie co pamietam)?
Dzidzia śpi a ja zmykam jeść, bo już mam na talerzu i tylko po wode mineralna przyszłam na góre
Tak piszę dzidzia, a te nasze dzieci przestaną być neimowlakami jak rok skończą, tak wedle ksiązki
Joaska
Lipcowe mamy '05
Lilka pisze:Aśka widze ze juz ponad 5000tys.postow masz!!!!!!!
czyzby rekordzistka lipcowa? 8)
Eliczorka pokonalas ;D
heheheh ma sie tego spida co.......
zmykamy na spacerek poki jeszcze nie pada cmoki
Lilka
Fanka BB :)
Martuska pisze:Lila a zapytam, bo ciekawa jestem, mieszkacie dalej w twoim rodzinnym domku, czy moze kupiliście coś tak jak były plany (to ostatnie co pamietam)?
niestety tak....
dopiero w poniedzialek zlozymy dokumenty bo ciagle z czyms wyskakuja i sie to przeciąga :
ale w poniedzialek mamy komplet dokumentow!(zabije tę babe jak jeszcze cos jej sie przypomni)
Joaska
Lipcowe mamy '05
no i niezdazylismy..........zlapal na deszczyk, ale ozezwiajacy hehe ktory okazal sie niezla burza!!!!
zaraz Kubasek spac a ja...............piweczko chyba dzisiaj heheh
halllloooo gdzie wszystkie lipcowe mamy????
zaraz Kubasek spac a ja...............piweczko chyba dzisiaj heheh
halllloooo gdzie wszystkie lipcowe mamy????
reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
no to gratulacje dla Darii
a z postepow to ja dzisiaj widzialam kroczaca, oczywiscie za raczki z mamusia emamowa Julcie.................wiec jeszcze brawo dla Julci!!!!!!!!! ;D ;D ;D
a z postepow to ja dzisiaj widzialam kroczaca, oczywiscie za raczki z mamusia emamowa Julcie.................wiec jeszcze brawo dla Julci!!!!!!!!! ;D ;D ;D