reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
czesc baby.......

lep mi peka..............cyce tez, noc tragiczna ..................

ide dzisiaj chyba do lekarza i do poradni laktacyjnej bo juz wymiekam..............

Joasiu a masz gorączke? Lepiej jednak idz sie zbadać bo to może coś poważnego :-[

nie mam naszczescie..............juz raz mialam zastoj taki powazny wiec wiem co sie moze ze mna dziac!!!

a wczoraj na spiaco dalam Kubie jedna piers zeby mi troche odciagnal............zasnelam a On wypil cala, teraz ta mnie nie boli a le za to druga, ktora wczoraj masowalam boli wlasnie chyba przez to..........

zastoju nie ma bo mnleko leci super.............chyba powinnam wziasc jakies leki na zatrzymanie, bo moja laktacja jest naprawde w bardzo dobtym stanie!!!!

ale mozesz mieć zastój częsciowy, mleko leci bo niektóre kanaliki masz drożne a np. jeden albo dwa zatkane i stąd ten ból.
Ja właśnie tak miałam na początku karmienia Weroniki, mleko mi sikało strumieniami z piersi a bolała i dopiero jak mnie połozna dorwała i zaczęła masować to razem z mlekiem mi wyciskała taki serek jakby a ja prawie z bólu umarłam wtedy

reklama
e_mama pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
e_mama pisze:
elfiko pisze:
E_mamcu paskudny

i tutaj koleżanka sięgnęła sedna sprawy ;D ;D ;D ;D ;D, fotek nie będzie :laugh: :laugh: :p :p :p :p :p :p

:police: :police: :police: fotki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dziewuchy ja zrobie w sobote i wkleje hehe :)

a co, masz już sprawne apparato ;) ;) ;) :p :p :p :p :p :p :p :p :p
heheh Joasia na ta okazje pewnie pożyczy od rodziców R. hehehe

wlasnie przystawilam Kube................i juz przestaje bolec..............qrcze chyba musze isc po te tabsy na spalenie pokarmu.................

gazelka
a jakie Ty bralas i czy to prawda ze czesto sa po nich skutki uboczne takie jak bol i zawroty glowy i tym podobne!!!???

hehehe moje dziecko wstało, ta fryzura mmmm marzenie ::)
w1qa.jpg

Joaska pisze:
wlasnie przystawilam Kube................i juz przestaje bolec..............qrcze chyba musze isc po te tabsy na spalenie pokarmu.................

gazelka
a jakie Ty bralas i czy to prawda ze czesto sa po nich skutki uboczne takie jak bol i zawroty glowy i tym podobne!!!???

ja tak słyszałam ale gadałam kiedys o tym z moim ginem i powiedział,ze nie wszystkie te tabletki mają akie działanie uboczne i że nie każda kobieta musi na nie żłe reagowac. To troche tak jak z anty

Czesc kobietki - wieki mnie tu nie bylo - czytam Was na biezaco, ale o pisaniu nie ma mowy :(

Ale melduje sie - wszystko u nas gra - kolejne zabki nam sie przebily ;D (8 i 9)

Gratuluje Juleczce pierwszy szalenstw ruchowych - oby tak dalej!
Maniu buziaczki z okazji imienin ;D

Zdrowka zycze wszystkim schorowanym boabska - Weroniczce dodatkowe wsparaci przesylam dla zabkow - oby przebijy sie juz blyskawicznie i nie meczyly pannicy - modelki ;) ;D

reklama
hello babulki ;D

moje dziecko łazi po całej chatce...........trochę na czworakach,troche na nogach
podtrzymujac się wszystkiego,co mozna złapać ;)

Elfiko nowa odsłona Weroniki.............PRZEUROCZA ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry