reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Nadrobiłam parę stronek, a teraz musze zmykać na aerobic :D Kurczę nie mam czasu tu zaglądać i strasznie cierpie z tego powodu :( Ale to jeszcze tylko tydzień, bo potem: WAKACJE!!!!!!!!!!!!!!!
I wtedy będę sie lenić!!!!!! I będę się tu tyle udzielać, że będziecie mnie miec dość i założycie specjalny wątek, do którego Klaudia nie będzie mieć dostępu hi, hi.

reklama
ja tez sie melduje, dzis w pracy... moze bedzie luzniej bo wczoraj nawet nie udalo mi sie wejsc na net, a o nadrobieniu zaleglosci weekendowych niie wspomnę...

Klaudia pisze:
I będę się tu tyle udzielać, że będziecie mnie miec dość i założycie specjalny wątek, do którego Klaudia nie będzie mieć dostępu hi, hi.

E tam, założymy wątek z dostępem tylko dla Ciebie i będziesz sobie pisać do woli ;D ;)

Kredziu co to za fajna tablica przy której stoi tymciu? Mozna gdzies to kupic, to jakies magnesy?
Elfiko ale Weroniczka ładnie pozuje do zdjęć, normalnie razem z majka na sesje ;D

tusia26 pisze:
Kredziu co to za fajna tablica przy której stoi tymciu? Mozna gdzies to kupic, to jakies magnesy?
Elfiko ale Weroniczka ładnie pozuje do zdjęć, normalnie razem z majka na sesje ;D

hihi dzieki Tusiaku :-* jak chce Weronice zrobić zdjęcie to wołam weronika mama robi pstryk! a wtedy moje dziecko zastyga w jakiejs wymyślnej pozycji i czeka aż powiem juz ;D

dzień dobry kobiety kochane

Iwon pisze:
Joł  :) Dzisiaj ostatni dzień w pracy ;D ;D ;D ;D ;D i czterodniowa laba  8) 8) 8)

Edytko, Asia Cię o coś pytała, jak tam wizyta u fryca?  8) 8) 8) Chcesz nas zagadać kawką i buziaczkami dla Mani? Nic z tych rzeczy, Poprosimy o fotkę  >:D >:D >:D

heh, kochana :) w ogóle nie ma takiej opcji :p :p :p a to z tego powodu, że nie robię sobie fotek do odwołania ;D
jak dobrze pójdzie to w piątek albo w sobotkę Joasia zobaczy moją fryzurkę w realu hihihi :laugh: :laugh: :laugh:

Ja dziś w domku i mam ogromnego lenia ::) ::)
Darcia śpi, a ja nie wiem co mam robic, aby się nie narobic ;D ;D
ponadrabiałam, jestem na bierząco ;D

e_mama pisze:
Iwon pisze:
Joł  :) Dzisiaj ostatni dzień w pracy ;D ;D ;D ;D ;D i czterodniowa laba  8) 8) 8)

Edytko, Asia Cię o coś pytała, jak tam wizyta u fryca?  8) 8) 8) Chcesz nas zagadać kawką i buziaczkami dla Mani? Nic z tych rzeczy, Poprosimy o fotkę  >:D >:D >:D

heh, kochana :) w ogóle nie ma takiej opcji :p :p :p a to z tego powodu, że nie robię sobie fotek do odwołania  ;D
jak dobrze pójdzie to w piątek  albo w sobotkę Joasia zobaczy moją fryzurkę w realu hihihi  :laugh: :laugh: :laugh:

A co to za strajk fotkowy???? :mad: ;) :laugh:
TO JEST NIEDOPUSZCZALNE!

reklama
Ale jaja! .... właśnie spaliłam garnek!!! ::) ;D :p :police: :police:
BB tak wciąga, że człowiek o całym świecie zapomina, to po woli zaczyna byc niebezpieczne!! >:D >:D :o :police:

Do góry