reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
e_mama pisze:
hanti pisze:
na nic ostatnio nie mam siły,czy Wasze szkraby tez takie aktywne ???

no właśnie nie są i nikt mi nie wierzy, że nie mogę się doczekać tego tupotu małych nóżek  ;) :laugh:
jeszcze chwila i u Was tak bedzie e-mamo,
a tak poza tym to ponoć dzieciaczki po cc wcale się nie spieszą do takich właśnie spraw
są bardziej leniwe od innych
a Ty chyba o ile pamietam jesteś po cc kochana(no chyba,że coś pomieszałam) ???

niektórzy ludzie to mają siano w głowie  :mad: :mad:
na cały regulator jakiś oszołom włączył muzykę i mi Darię obudził
Jak bym takiego dorwała, to.... :mad: :mad:

elfiko pisze:
e_mama pisze:
hanti pisze:

no właśnie nie są i nikt mi nie wierzy, że nie mogę się doczekać tego tupotu małych nóżek  ;) :laugh:

Ty Edytko czekasz na tupot nóżek a ja na zęby- moze sie zamienimy na troche co? hehehe

hihihhihi, u nas w dalszym ciągu dumnie prezentuje się ząbek numer jeden :) kolejnych nie widać, no ale ten pierwszy jest :):):)
a co do zamiany to chętnie, mi tego biegania potrzeba jak nie wiem czego, boczki czekają hihihihi

hanti gratuluję sukcesów !!! :) :) :) A  nie masz więcej energii po tych tab?? podobno po nich można góry przenosić ? hymmm

ania.g pisze:
Czesc kobietki - wieki mnie tu nie bylo - czytam Was na biezaco, ale o pisaniu nie ma mowy :(

Ale melduje sie - wszystko u nas gra - kolejne zabki nam sie przebily ;D (8 i 9)

... znam ten ból... czasem zacznie sie cos czytac i juz chce sie napisac ale wtedy zawsze sie cos dzieje, a jak sie wraca do tematu okazuje sie ze juz jest mowa o czym innym a czlowiek i tak nie pamieta co chcial napisac...

hanti pisze:
e_mama pisze:
hanti pisze:

no właśnie nie są i nikt mi nie wierzy, że nie mogę się doczekać tego tupotu małych nóżek ;) :laugh:
a tak poza tym to ponoć dzieciaczki po cc wcale się nie spieszą do takich właśnie spraw

heheh to moze zęby u dzieci po cc tez leniwie wychodzą co? ;D

hanti pisze:
e_mama pisze:
hanti pisze:

kochana, u mnie zadziałała natura na całego hehehhehe marzyło mi się CC ale nic z tego :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:
to Alkę fuksiarę pokroili ;) ;) ;) :p :p :p :p

elfiko pisze:
hanti pisze:
e_mama pisze:
hanti pisze:

heheh to moze zęby u dzieci po cc tez leniwie wychodzą co?  ;D

hi hi hi ale teoria  ;D
tylko jak ma się do tego moja Darcia, bo ona urodziła sie naturalnie  :p :D ;D ;D

reklama
Do góry