reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
Ale jaja! .... właśnie spaliłam garnek!!! ::) ;D  :p :police: :police:
BB tak wciąga, że człowiek o całym świecie zapomina, to po woli zaczyna byc niebezpieczne!!  >:D >:D :o :police:

hehehhee ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
e_mama pisze:
Iwon pisze:
Joł :) Dzisiaj ostatni dzień w pracy ;D ;D ;D ;D ;D i czterodniowa laba 8) 8) 8)

Edytko, Asia Cię o coś pytała, jak tam wizyta u fryca? 8) 8) 8) Chcesz nas zagadać kawką i buziaczkami dla Mani? Nic z tych rzeczy, Poprosimy o fotkę >:D >:D >:D

heh, kochana :) w ogóle nie ma takiej opcji :p :p :p a to z tego powodu, że nie robię sobie fotek do odwołania ;D
jak dobrze pójdzie to w piątek albo w sobotkę Joasia zobaczy moją fryzurkę w realu hihihi :laugh: :laugh: :laugh:

no co to ma być za ściemnianie co? :mad: E_mamcu paskudny dawaj nam fotki!!! :mad: :mad: :mad:

czesc baby.......

lep mi peka..............cyce tez, noc tragiczna ..................

ide dzisiaj chyba do lekarza i do poradni laktacyjnej bo juz wymiekam..............

a co tam.............. mam w końcu adres E_mamy hhehehe wiec sobie pojade, zaczaje sie pod blokiem i bede foty pstrykac heheh a potem powklejam ;D ;D >:D >:D >:D

Joaska pisze:
czesc baby.......

ide dzisiaj chyba do lekarza i do poradni laktacyjnej bo juz wymiekam..............

Joasiu a masz gorączke? Lepiej jednak idz sie zbadać bo to może coś poważnego :-[

elfiko pisze:
Joaska pisze:
czesc baby.......

Joasiu a masz gorączke? Lepiej jednak idz sie zbadać bo to może coś poważnego :-[

nie mam naszczescie..............juz raz mialam zastoj taki powazny wiec wiem co sie moze ze mna dziac!!!

a wczoraj na spiaco dalam Kubie jedna piers zeby mi troche odciagnal............zasnelam a On wypil cala, teraz ta mnie nie boli a le za to druga, ktora wczoraj masowalam boli wlasnie chyba przez to..........

zastoju nie ma bo mnleko leci super.............chyba powinnam wziasc jakies leki na zatrzymanie, bo moja laktacja jest naprawde w bardzo dobtym stanie!!!!

reklama
Joasiu koniecznie idź do lekarza... skoro masz tak dużo pokarmu to bardzo ciężko będzie Ci zakończyć karmienie bez jakiegoś wspomagacza... Albo przyjamniej lekarz rozwieje Twoje wątpliwości i da Ci wskazówki co robić, żeby piersi tak nie bolały...
No i mam nadzieję, że nie pochorujesz się na weekend :laugh:
Mama uprzedzona- jedziemy !:)

Do góry