reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

tusia26 pisze:
ale ładna dzis dziewczyna była w Na wspolnej, taka troche Iwonowata
Dziewczyny idzie lato niedlugo goraco na maxa!!! ale się cieszę!!! ;D
Tusia to byla Edyta Herbuś z Tańca z Gwiazdami
100_edyta2.jpg
jata_310306_25.JPG

attractive144.jpg

reklama
kolorowa_kredka pisze:
jeszcze 10 str i tennadgoniony.............. :D

:laugh: :laugh: :laugh:

Kredzia, ja Ciebie często widuję na forum i wydawałoby się, że powinnaś być na bieżąco, a Ty ciągle nadrabiasz ;D
a ja zmykam
dobranocki :laugh:

tusia26 pisze:
dziewczyny chyba mam raka.
Pod jezykiem na tym podniebieniu czy jak to sie tam nazywa takiego goza mam, on nie boli ale jest - to pewnie rak :-[
Ide spac z dolem.

tuśka ale ty głupol jesteś......................jak coś masz to pewno to nie rak :-* jak cię niepokoi to czmychaj do lekarza a nie dołuj !!! a z tymi majtasami dobre :D
ja młodego też kocham ponad życie !!!!!!!!

aniu świetnie że wypoczęłaś w barcelonie :)

witaj sylwuś :-*

weroniczce zdrówka !! u nas teżchoroba, chłopcy mieli dzień po dniu temp, wczoraj by padło na tymika, ale nie miał za to dziś miał 38 i 3 kreski pierwsza temperatura w życiu ::) no ale jak narazie śpi spokojnie :)

hihi z tymni krowami to niezła jazda :D u nas koń robi kurde jak to napisać??? no wiecie językiem o podniebienie czly czly ??? no jak ? :) ale wiecie o co chodzi :) bo wy mądre i bystre jesteśta :) no i piesek ostatnio też robił jak konik wg tymula (a tytus widział fokę w tv i też konikiem ją zrobił ::) )

maniulku dzięki za pocztę :-*

rany tusia co za ........................... szkoda słów ..............no ale koleżanka też dziwna conajmniej ja bynm na chwilunięnie została już więcej z kimś takim nawet gdybym przeogromnie kochała, nawet zewzględu na dziecko-tymbardziej ze względu na dziecko nie ! no ale jej życie
aha a ta gulka to może faktycznie węzeł ? ja ostatnio mialąm pod skórą na policzku i to nie był syf, tak przeskakiwało pod skórą bryyy

gazelaczek pisze:
kolorowa_kredka pisze:
jeszcze 10 str i tennadgoniony.............. :D

:laugh: :laugh: :laugh:

Kredzia, ja Ciebie często widuję na forum i wydawałoby się, że powinnaś być na bieżąco, a Ty ciągle nadrabiasz ;D
a ja zmykam
dobranocki :laugh:

no choroba gazelaczku, jak jestem, to tylko coś skrobnę za dnia, bo nic nie poczytam i tak przelotem wpadam....................ostatnio co zasiadałam to na zwierzaki szłam :) choć i tam mam zaległości ::)
dobranoc kochana :-*

o i nadgoniłam was :D

a teraz chyba już pomału mkne............................

kurde coś jeszcze chciałam............................ale zapomniałam ::)

ale luksus :) widziłam fotki dorianka i natanka świetańskie dorian jak fajnie pije sam z kartonika :) no i jaki stoliczek fiu fiu....

no i wiem miałąm napisać aga że fajny macie ten ogródek......tak bajkowy............no i kory też bajkowa ilość ::)

ok lecę spać, bo mama mnie przegoniła ze swojego kompa i przyszłam do szwagra, ale tu zimno jak w psiarni i tymika niebędę słyszała, a u siebie nie włączam, bo tymika nie chcę męczyć buczacym kompek

aha nienapisałam, że dziś byliśmy w świebodzicach, bo musiałam załatwić akt urodzenia zupełny i na formularzu międzynarodowym dla tymula i tak jechaliśmy i wjeżdżamy do świebodzic i przypominało mi się jak jechaliśmy tak dokładnie 10 miesięcy i 3 dni temu :D cholerka az miałam łezkę w oku ale jazda !!!!!!!!!!!!!!! fajowo !!!!! jak ja uwielbiam wspominać czasy porodu :D mimo bóli i takich tam
mam przeogromny sentyment do świebodzić tamtejszego wspaniałego szpitala i położnych, pielęgniarek.......... fajnie
jeszcze trochę i urodzi nam się kolejny bobas :D no może nie tak zaraz ale jak się tymikiem nacieszymy (chyba nigdy :) ) no i jak się nam sytueiszyn unormuje to machnium na bank (chyba że się wcześniej samo machnium ;D )

a gdzie hanti ??????????????????????????????????????

buziaczki i do juterka :-*

reklama
Do góry