reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Tusiu, ja na włosy polecam skrzyp polny. Nie wiem okurat takie tabletki brałaś, ale u mnie sprawdziły się juz po raz kolejny.

A może jesteś przemęczona? Zestresowan? To tez wplywa na słabą kondycję czupryny. Ewentualnie jakies kłopoty ze zdrówkiem, albo odchudzanie, niedojadanie.

Slyszalam też, że brak sexu powoduje łysienie >:D >:D >:D O0

ale ładna dzis dziewczyna była w Na wspolnej, taka troche Iwonowata
Dziewczyny idzie lato niedlugo goraco na maxa!!! ale się cieszę!!! ;D

o brunetka nowe foto :) sympatyczne :)

aniula superaśny humorek !!!!! jaka promiennna aż lecę na innepopatrzeć .......................chcę dziś nadrobnić zaległości na głównym ::) ...........ale nie wiem

e mamo G R A T U L U J E i zazdroszcze bo ja nie mam prawka
kaśka k pokaż sie w tym stroju to może mnie zmobilizujesz do odchudzania

e_mama pisze:
AgaR. dostaliście nasz głos w konkursie, fotka prześliczna !!!!
szkoda, że można oddać tylko jeden bo Niuńkę z Adaśkiem też widziałam i foteczka też jest urocza  .....
A no wlasnie racja szkoda,ze tylko jeden glos mozna oddac(juztez o tym myslalam).No i bardzo dziekuje za glos oddany na nasza fotke :-*

reklama
tusia26 pisze:
Kochane pomózcie moim włosom, strasznie wypadaja 1/3 włosów juz mi wypadła, tragedia, juz nie wiem co robic, witaminy bralam i nic, wydaje mi sie, że od miesiąca jest jeszcze gorzej za kazdym przejechaniem włosów mam w reku min. 3 włosy - boje się ich dotykac. Co radzicie?
Tuska-zmien farbe na inna(ponoc od pallet lubia loski wypadac i lamac sie-choc ja ich kolory uwielbiam,ale nie stosuje) i polecam WAX jest swietny naprawde pomag nawt ludzia po chemi.

Do góry