reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Zasypalam was zdjeciami w "lipcowkach po porodzie" ;D - z gory przepraszam ;) ;D

A humor mialam taki:
img64789hf.jpg

reklama
Scięcie tu nic nie da bo one wypadaja mi od cebulek tak czy inaczej wypadac nadal będą. Jakiś preparat magiczny może znacie? wypadały wam włosy tez to może wiecie co pomaga.

Zbieram sie na wieczor panienski - niestety w czwartek bo gwiazdka wieczoru obecnie mieszka w Poznaniu i wczesniej nie udalo sie nic zorganizowac - a slub juz w sobote - tez bede balowac ;D
Milego wieczoru...

tuska mi pomagał szampon vichy drogi jak hu.....ale kupowałam z allegroo i prawie połowe taniej mozna dostać
dwa tygodnie temu mi się skończył i użwam innego tańszego jakiegoś zwyklaka i garściami na nowo wyciągam

najbardziej mnie denerwuje że martynia ma na sobie ciagle moje włosy i wszędzie ich pełnoo

chyba zacznę odkładac na ten vischyy bo jak dla mnie to była rewelacja

maniula na basenie byłam w kórniku ;) podobnie tam jest

już dzisiaj się żegnam martynia ululana ja biorę sie za siebie za godzinke będę mysleć o Was ale już w łóżku kto wie może zasnę odrazu albo książkę poczytam

do juterka

los w drodze , zaraz bede zajadac kolacyjke.....................

no i chyba sie pozegnam, jako dzwonil, mowil o jakims akloholu wiec kto wie co sie jeszcze dzisiaj wydazy hehe :)

takze na razie zegnam.....................

Z kolei my już zyjemy poniedziałkowym wyjazdem ;D ;D ;D ;D ;D. Tym bardziej,że musimy przed załatwić jeszcze pare spraw i zrobić wieksze zakupy. Jedziemy do małej miejscowości, a tam może być prblem z kupieniem tego i owego, zwłaszcza dla dziecka.
Jak ja zniose taką rozłąkę z bb ::) ::) ??? Wracamy dopiero 26-27.06, bo u nas 28 roczek i chcemy go urządzić w domku.

reklama
I jak już wróce to też bede miała taką szczęśliwą minkę jak Ania g. ::) :p :p No zobaczymy jak z opalenizną, przy ówczesnych tendencjach pogodowych może być kiepsko, choć zapowiadają inczej i ja im wierze!!! :)

Do góry