reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
DASARIA pisze:
ja dziś idę do gina i chyba będę musiała pójśc z Darcią, bo nie mam jej z kim zostawic, a łoś chyba nie zdąży z roboty wrócic. Byłyscie kiedys z dzieckiem u gina??? Idę pierwszy raz i mam nadzieję , że mnie nie wyproszą  ::) ::)

no co ty Asia, daj spokoj.........ja bylam z Kuba, zreszta On tam chodzil juz wczesniej hehe  ;) ;) ;) :) ale bylam tylko po recepte :) a jesli idziesz na badanie.......to sama nie wiem, wszystko zalezy od gina.......co z Darcia jak ty bedziesz na badaniu, przeciez nie bedzie Ci skakac po brzuchu hehe :)

gabinet jest dośc duży, więc planowałam wejśc tam z wózkiem (spacerówka) ale sama nie wiem :( ::)

reklama
cześc kobitki
widze,że troszke naklikałyście ale nie moge teraz nadrabiac bo korzystam,że mąż w domu i jade na zakupki małe
Weronika ma ropne zapalenie gardła i do tego wszystkiego wychodzą jej CZTERY zęby na raz na dole :-[
jest płacz, marudzenie a noce to tragedia, kaszle, kicha, spać nie może
wczoraj nic nie jadła dopiero w nocy dałam jejna spaniu butle na trzy razy i wypiła 200ml a dzisiaj znowu cyrk z mlekiem rano i tylko 130 ml udało mi sie jej wcisnąc. Mamy antybiotyk i czekamy na poprawe,a mnie od wczoraj tak boli głowa ,że normalnie umieram :-[

Doczytałam tylko bo własciwie tej informacji szukałam- ze nasza Edytka zdała !!!

SERDECZNE GRATULACJE!!!

elfiko jesteś kochana, wiesz prawda ??? :-*
Duuuużo zdrówka dla biedniutkiej Weroniczki !! :-* :-* :-* a to się dziewczyna namęczy :( ojjjj
Mam nadziję, że ten antybiotyk szybko zacznie działać !
A Tobie współczuję serdecznie tych nocek... Na pocieszenie może powiem Ci, że to w końcu minie ... :)

moje dziecko zasleno..........samo ( ostatnio mielismy z tym spore problmy!!!!)

a ja udaje sie po kawusie :)

a gdzie wszystkie baby sie podzialy?????????????????????????????????????????????????

reklama
Moje dziecię rozwaliło chrupki kukurydziane i są wszędzie ::) ::)
bo madra mama czyli ja dała jej cały worek :p ;D

Do góry