reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
kolacja przyszykowana............pieczarki z pietruszka, szpinak z jogurtem i czosnkiem a w piekarniku dochodzi Panga mmmmmmm :)

tylko losia brak.................wyszedl o 7 rano do pracy.......................ehhhhh i jak tu sie nie czuc jak samotna matka????

joasiu a ty to masz taka smykałke do gotowania, czy po jakiejś szkole jestes. kurde jakies magiczne jedzenia temu swojemu łosiowi robisz powinien biec do domu na zarcie na motorku. Kurde jak bym blizej mieszkala to bym się wprosiła :p ::) a mi zostala kanapka z serem :p

reklama
Joaska pisze:
aaaaaaaaa ja tez nie mam prawka.,.....nadczym strasznie ubolewam!!!

a ja mam, ja mam hehehehheheheheh
mam prawko, prawko mam !!!! juupi  ;) ;) ;) :p :p :p :p :p

właśnie otwieram wino ze swoją dziewczynąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąąą
to znaczy ten, hymm z moim łośkiem ukochanym  ;D ;D :p :p :p ;D

tusia26 pisze:
Joaska pisze:
kolacja przyszykowana............pieczarki z pietruszka, szpinak z jogurtem i czosnkiem a w piekarniku dochodzi Panga mmmmmmm :)

tylko losia brak.................wyszedl o 7 rano do pracy.......................ehhhhh i jak tu sie nie czuc jak samotna matka????

joasiu a ty to masz taka smykałke do gotowania, czy po jakiejś szkole jestes. kurde jakies magiczne jedzenia temu swojemu łosiowi robisz powinien biec do domu na zarcie na motorku. Kurde jak bym blizej mieszkala to bym się wprosiła :p ::) a mi zostala kanapka z serem :p

tuska
to nie szkola.................to milosc, do gotowania oczywiscie :)
a na jedzonko oczywiscie zapraszam!!!!!

to co toznaczy, że alka 2 sie uchowała bez prawka, że niby co, że wszystkie macie prawko?
Kurde ja tez nie mam, ale nie wiem czy bym się nadawała bo ja to takie chodzace nieszczęście, łamaga i nierozgarnięta to nie wiem jak takie cos na drodze jezdzące nazwac (chyba było by - pirat) ale strasznie bym chciała jezdzic :p nieraz mąż mi daje, ale on z byle powodu krzyczy na mnie jak jade, tak jakbym miała odrazu wszystko umiec.

Joaska pisze:
popatrzcie jak sie zda na prawko to nawet losiek jest ukochany..................................musze wyprobowac chyba  ::) ::) ::) ::)

:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

no jest kurcze, jest :laugh: :laugh: ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

AgaR. dostaliście nasz głos w konkursie, fotka prześliczna !!!!
szkoda, że można oddać tylko jeden bo Niuńkę z Adaśkiem też widziałam i foteczka też jest urocza .....

Klaudia pisze:
Gratulacje dla e_mamy!!!!!!!!!!!

Dziewczyny a my w weekend jedziemy bez Maciusia na dwa dni. Rany, nie wiem jak ja to przeżyję :) Maciuś zostanie z moją teściową, więc pewnie przez te dwa dni zje wszystko co jest w lodówce :D

zapewniam cie ze sobie dasz rade - juz z doswiadczenia wiem ze i o wlasnym dziecku mozna przestac myslec non stop - wystarczajaco, by sie dobrze bawic ;) ;D

Kochane pomózcie moim włosom, strasznie wypadaja 1/3 włosów juz mi wypadła, tragedia, juz nie wiem co robic, witaminy bralam i nic, wydaje mi sie, że od miesiąca jest jeszcze gorzej za kazdym przejechaniem włosów mam w reku min. 3 włosy - boje się ich dotykac. Co radzicie?

reklama
tusia26 pisze:
Kochane pomózcie moim włosom, strasznie wypadaja 1/3 włosów juz mi wypadła, tragedia, juz nie wiem co robic, witaminy bralam i nic, wydaje mi sie, że od miesiąca jest jeszcze gorzej za kazdym przejechaniem włosów mam w reku min. 3 włosy - boje się ich dotykac. Co radzicie?

obciac...................

Do góry