reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

no i sama tu ??? no tak ale nie dziwne bo niedziela

aha miałam już was kiedyś pytać..............takie nic ale ciekawi mnie jak chleb otwieram ::) jak wy chlebwk otwieracie ?? ja mam taką głupią manię i siostra też że otwieramy od środka ::) choć teraz jak młodemu nie robię kanapek, to staram się od początku......................później zostają te małe skrawki :p dla psiaków sa :)

a teraz siedzę u rodziców w sypialni, i może idę do nas nadrobić troszke zwierzaki, bo sama nie wiem ile tam mam zaległości ............................

reklama
Najpierw jednak pogratuluje:
Julce zabka
Mell obrony
Iwona udanego szkolenia ;)
Przykro mi natomiast z powodu spadku wagi Weroniki :(

Tyle z rzeczy zapamietanych z nadrabiania :laugh:

31 maja udalo mi sie spotkac z martuska!!!! i alkiem ;D

Alek jest swietny - ruchliwy, bardzo pojetny, towarzyski. Ma piekne oczka, sliczny chlopczyk.....

Martusia tez zrobila superowe wrazenie ;) ;D, pozdrawiam ja serdecznie ;D - wogole super uczucie zobaczyc jedna z forumowiczek na zywo - polecam ;)

Na relacje z Barcelony musicie poczekac do juterka ;D - padam.

Ale tryskac radoscia bede na 100% - mozecie na mnie w tym zakresie liczyc ;)

teraz sie zegnam - dobranoc

:mad: no k...... @@%^$%@#^^#$%^$%#%$^ :mad:
oglądałam na tvn supoerwizjer i tam debilka lekarka z pogotowia dziecka nie zbadała tylko uznała że urodziło sie martwe, do wora je wrzucili a maleńka żyła!! jeszcze tydzień żyła ale umarło biedactwo, a ta lekarka dalej pracuje w tym pogotowiu, normalnie wyć mi sie chce jak patrze na cos takiego i co? oni chca podwyżek?? ^$^#%^$%^$%^$ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :-[

witaj Kate fajowo,że jesteś, wpadaj częsciej do nas
Ania G.!!!!!!!!!!!!!! no i jak tam kochana, wyśpij sie i opowiadaj opowiadaj ::) ::) ::)

reklama
a ja też sie do wyra szykuje, nie powiem mogłąby Weronika znowu tak spac w nocy jak dzisiaj ::) ;D nie mam nic przeciwko temu ;D
dobranoc babulce

Do góry