reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joasiu a jakie filmiki oglądałaś? Może cosik polecisz bo tez bym chętnie jaikś fajny zobaczyła i przy tym odkurzyła moje dvd ::)

co do tych uprawnien to napewno sie opłaca jesli póżniej ma sie zlecenia i kaska leci ale ja mieszkam w małym mieście i tutaj raczej szans do rozwoju w moim zawodzie nie mama a dalej .. no własnie mam małe dziecko i nie uśmiecha mi sie przebywanie po 12 godzin poza domem,no ale zobaczymy.

reklama
Brunetko te moje obrazki to łatwizna, poprostu znalażlam sobie w internecie obrazki z postaciami zwierzątek z kubusia puchatka bo weronika ich bardzo lubi szczególnie kłapoucha ;D i powiekszyłam troszke , wydrukowałam i ponaklejałam na kolorowe twarde kartoniki i ma teraz nad łózeczkiem kolorowo :)
fotki Ci wkleje jutro bo zrobie w dzień- bedzie dobre światło , eraz mi wyszły takie niewyrażńe

Weronika nie jada sudokremu bo go nie używam,za to juz nie raz skonsumowała krem nivea ochronny a już przepada za oliwką ::) - do dzisiaj mam z niej plamy na wykładzinie ::)

ściałam sie zapytać kcie jes nasza koleszanka Ifonka???
pofruciła s niemcóf i co ? zanietbuje nas?
prosze o jakis znak z szycia bo szalejemy se nerfóf

elfiko pisze:
DASARIA pisze:
Witam babeczki w sobotnie popołudnie, ale dziś beznadziejna pogoda

hihi koleżanka nam wczorajsza jakaś  ;) ;D
 HEHE tez to widziałam ale myślałam że ze mną moze cóś nie tak  ::) ;D

a pozatym witam sie moze wrócę na troszke do bb przestawiam moje dziecko na wczesniejsze spanie bo ostatnio chodził spać ok 21 a to stanowczo dla mnie za późno, i od kilku dni kłade go o 19:30, z jedną długą drzemką w południe (1,5-2h) a nie dwoma krótkimi, po tej drugiej drzemce chodził tak późno spac, a ja chodziłam nieprzytomna bo nie miałam chwili dla siebie, a ja czasem tez prace do domu przynoszę i siadac do niej przed 22 wcale mi sie nie uśmiecha,

DASARIA pisze:
DASARIA pisze:
Witam babeczki w sobotnie popołudnie, ale dziś beznadziejna pogoda

ale te dni szybko lecą, przecież dziś już niedziela :D ;D ;D ;D

własnie sama się zamotałam tak wskakuję i patrzę na pierwszy post ten właśnie i ::) skołowałam się ;)

witam moje kochaniutkie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

niebawem do was wpadnę więc ........................miejcie się na baczności :p

i widziałąm gdzieś przelotem że tusiak nasz kochany się troszkę odgrzebał z lumpów i odezwał się :D :-* co tam wyłowiłaś kochana ciekawego ?

mania pisze:
Kredziu dobrze sie sie odezwalas mam nadzieje ze z mlodym szybko sie pogodzcie ;)

maniulko już jest dobrze :D

elficzko
tak kochana to przez tęsknotę.......................zawsze tak mieliśy że jak tęsknilismy to czasami z bylepierdoły się sprzeczaliśmy a na gg zwłaszcza ::) ale jest już dobrze i sobie mówimy że i tak sie kochamy :p ;)

a co z naszą iwonicą się dzieje ??? oby to tylko było nacieszanie się chłopakami :)

brunetko mi też się wydaje że elfica jest zafascynowana....................i z taką....................jak to chciałam napisać taką ..................no kurde że tak się cieszy że cosik będzie robiła no po prostu :p
a tak wogóle to gdzie jedziecie na te mazurki ? no i świetnie że weselicho udane :)

reklama
Joaska pisze:
kredziu a Ty sie nie smutaj tylko zagladaj do Nas czesciej!!!!

:-* już się nie smutam kochana :)

hihi tusiu ten sudocrem coś musi mieć.....................majcia, kubik asiowy, i tymik maniowy, no i moja chrześnica też razu pewnego w bałwanka się zamieniła :D
a z tym swoim pokojem, to u nas czasami tak samo siedzimy u siostry czy na dole wracamy a tego wykręca byle nie do pokoju ::) ale czasami aż rwie się do kosza z zabawkami tak się za nim stęskni

Do góry