reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

e_mama pisze:
Joaska pisze:
Juleczka gratulacje zabkowe!!!!!!!!!

e_mama pisze:
Przy okazji- "wesoły" nam czas nastał ;) ;) ;) ;)
ale o czym ja wam piszę, prawie wszystkie już przez to przechodziłyście ;) ;) ;)

zapytam standardowo...czyzby zabki?????? ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ide po kawe :)

tak tak, na razie sztuk 1 ;D
Ależ się cieszę, nawet to marudzenie mi tak nie przeszkadza, bo w końcu się doczekaliśmy :laugh: :laugh: :laugh:

oczywiscie jak tylko pojawi sie w pelnej krasie poprosimy o fotke :)

reklama
no to Edziu wyobrzazam sobie radosc w rodzinie ;D

my mamy tylko szt 2 i to na dole ::) i tez ciegle czekamy i czekamy ::)

DASARIA pisze:
Cos mi dziś szwankuje bb, dopiero teraz udało mi sie zalogowac :)
a tak poza tym to oczywiście cześc  ;D

nie tylko Tobie, ja już nawet żałobę ogłosiłam w domu z tej okazji :laugh:

Młoda śpi a my z łośkiem zaraz jakieś drineczki sobie zapodamy...
jak ja lubię piątki hih :)

a ja łosia do roboty wysłałam,dziecko uspałam i choćbym chciała to bez drinowo dzisiaj bo mnie chyba złapała jakaś grypa bo mam gorączke i boli mnie gardło :mad: wiec sie tylko nafaszerowałam tymi wszystkimi super lekami i czekam na poprawe a narazie w ramach poprawy nastroju zamówiłam sobie pizze i czekam sobie na nią ;D

wielkie gratulacje z okazji pierwszego ząbka dla julinki e_mamowej

my czekamy nadal a wczoraj na wizycie pani doktor kazała sie zaopatrzyć w przeciwbólowe czopki bo Weronice podobno ida na raz cztery dolne zeby i dwa górne i jak zaczną wychodzic to może być cięzko ::)
no to czekam na te chwile a narazie tylko marudanie mojego dziecka i nocnych pobudek kilkanaście musi mi wystarczyc :)

Hej :)
Julci gratulujemy ząbka!!!!!!!!
Agnieszce łazienki. Kurcze szukałam i szukałam tego bałaganu na zdjęciach i jakoś go nie dostrzegłam. Ale ja mam prawie -1000 dioptrii, to pewnie dlatego hihi :)

Ale super, że już piątek. Tak uwielbiam weekendy!!!!!!! Maciuś już wykąpany śpi, ja też wykąpana. Teraz tylko kolacyjka i do łóżeczka z piwkiem albo Baileysem (no i z Łukaszem :D ) - więc  będzie mały trójkącik :)

Elficzku nasz kochany - to kuruj się i wracaj do zdrówka. U nas też miała być dzisiaj na kolację pizza :) Ale Łukasz stwierdził, że pojedzie na zakupy i zrobimy cosik razem.
Biedna Weronisia - 6 ząbków na raz???

Kurcze tak sobie myślę, że teraz to jeszcze mniej czasu na bb będę miała :( Myślałam, że skoro wakacje się zbliżają to nareszcie będę mieć spokój, a tu w tym tygodniu dostałam 2 kursy do prowadzenia. No i z jednej strony się ucieszyłam, ale z drugiej jak pomyślę ile wolnego czasu bym miała jak bym ich nie wzięła, to coś mi się dzieje. No ale przynajmniej ludzi mam fajnych :) No ale nie ukrywam, że wolałabym sobie tu z wami pogadać w tym czasie :D

reklama
Dobra spadam, bo całą stronę sama zapiszę :D
To śpijcie smacznie Robaczki. Niech wam się te wasze małe aniołki przysnią i te duże diabełki :) Buziaki!!!! :-*

Do góry