reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy

reklama
cześć Maniula gadaj jaka u Was pogoda? znowu skwar? My z zimna zamarzamy wszyscy :mad:

ja mam dwa obiady na piecu- weronika je dzisiaj pomidorówke z ryżem a my z łosiem goląbki
teraz dziecko śpi a ja hmmm herbatka zielona z opuncją i drożdżowka :)

e_mama pisze:
alka2 pisze:
edka a ile m2 ma Twoja łazienka?
jakieś 2,20 x 2,50 chyba...

alka2 pisze:
a u nas sajgon.... Michałek nie chce już siedzieć, nie chce już raczkować..... on chce stać i chodzić!!!! i dupa blada latam za nim i pomstuje na edkę - ma tak dobrze!!!!!!

:p :p :p :p :p :p :p

a nam już zawodowo stuka pierwszy ząbek !!!!!

GRATULACJE !!!
;D ;D ;D

Czesc Agus czesc Elfiko ;D

pogoda sie unormowala jest ok 23C i chwala Bogu bo zyc sie nie dalo ...tylko nad woda albo w domu w klimatyzowanym pomieszczeniu...a co za tym idzie... u mnie od razu katar :p ::)

Maniu, AniuSz- dziękujemy za gratulacje :laugh:

Przy okazji- "wesoły" nam czas nastał ;) ;) ;) ;)
ale o czym ja wam piszę, prawie wszystkie już przez to przechodziłyście ;) ;) ;)

reklama
Joaska pisze:
Juleczka gratulacje zabkowe!!!!!!!!!

e_mama pisze:
Przy okazji- "wesoły" nam czas nastał  ;) ;) ;) ;)
ale o czym ja wam piszę, prawie wszystkie już przez to przechodziłyście  ;) ;) ;)

zapytam standardowo...czyzby zabki??????  ;D ;D ;D ;D ;D ;D

ide po kawe :)

tak tak, na razie sztuk 1 ;D
Ależ się cieszę, nawet to marudzenie mi tak nie przeszkadza, bo w końcu się doczekaliśmy :laugh: :laugh: :laugh:

Do góry