reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

o widze z Iwnoka wrocila :) opowiadaj jak bylo ?? jak znajdziesz chwilke oczywiscie

a ja troszke nadrobie i ide do dzieci bo dzis obiecalam sobie byc cala dla nich :) ;)

reklama

a my dla wszystkich dzieci mamy duuuuuuuuuuze buziaki od naszej paki :-* :-* :-* :-* :-*

kubus05.gif

jestem, byłam z Weroniką u lekarza bo ma wysypke na hmmm cipelku ::) mój łoś powiedział że jakby była większa to by ją podejrzewał o jakies teges teges z kilkoma towarami ::) :p a to tylko przeziębienie - mała infekcja pęcherza

no i moje dziecko waży 8100 czyli sptraciła na wadze :-[ musze ją teraz raz w tygodniu ważyc i za miesiac kontrola. Robimy tez badania :-[

posprzatalam chalupe a teraz czekam na gosci...............los i minilos spia wie jeszcze wskocze pod prysznic i juz..............

napisalam ze sie oechydzam na naszym watku o cwiczeniach, mialo byc od dzisiaj, tylko nie mowilam od ktorej, odchydzam sie od 20............bo dzisiaj czeka mnie jeszcze ciacho i placuszek po wegiersku w naszej ulubionej " gospodzie u Alfreda" hehehe

elfiko pisze:
jestem, byłam z Weroniką u lekarza bo ma wysypke na hmmm cipelku ::) mój łoś powiedział że jakby była większa to by ją podejrzewał o jakies teges teges z kilkoma towarami ::) :p a to tylko przeziębienie - mała infekcja pęcherza

no i moje dziecko waży 8100 czyli sptraciła na wadze :-[ musze ją teraz raz w tygodniu ważyc i za miesiac kontrola. Robimy tez badania :-[

biedna weronisia.............napewno wszystko bedzie dobrze!!!

a co do wagi..........moim zdaniem dziewczyna zaczela sie pozadnie przemieszczac to i na wadze stracila...................chyba nie ma sie co martwic!!!

Iwon pisze:
Joasiu, AgnieszkoR. widzę, że kupiłyście jeździki dla chłopaków? Napiszcie mi, czy mlauchom podoba się nowy nabytek, bo ostatnio zamierzaliśmy też zakupić na allegro takie cudo, ale nie byłam pewna, czy to nie za wcześnie, bo piszą, że od roczku..

AniuSzwarc kiedy dajesz małego do żłobka? My też podjęliśmy decyzję o żłobku, Kornelek idzie od września. Jest już zapisany.

Wszystkim dziewczynkom, pamiętającym o mnie :-* :-*

Idę na zwierzaki zdać krótką relację z pobytu >:D

Iwon mi urlop konczy sie w lutym...i myśle ze albo luty albo przeczekamy jeszcze zime i od kwietnia
a swoją drogą to zapisw na wrzesien juz u mnie nie ma i niebawem ide się zapisac na liste rezerwową alby sie załapac na termin póxniejszy

e_mama pisze:
Joaska pisze:

edytko
ogladnelam Jule-baczka hehe, jak dla mnie to doskonale sobie radzi, nie musisz sie wcale przejmowac!!!!!

elfiko pisze:
ja tez oglądałam Julke kręciołke i jak dla mnie to dziewczyna szybko ruszy do przodu, Weronika tez tak robiła i ja jej nóżki stawiałam tak jak do raczkowania, w mig pojęła o co chodzi i potem było już chuśtanie do przodu do tyłu heheh
Julcia cudowna  :-*

dzięki babki !:)
Ja też jej nóżki podginam jak do raczkowania i np. dziś na naszym łóżku gdzie się nie ślizga podciągała pupcię do góry kilka razy, a na kocu albo na gołej podłodze ma ślisko i nogi jej uciekają...
No nic w każdym razie ostro ćwiczymy :)
Julka jest świetna ;D
Moja Darcia dokładnie tak samo raczkuje :laugh: :laugh: :laugh:

reklama
elfiko pisze:
aprpop Klaudii.. Klaudio kochana moje dziecko poszło wczoraj w ślady Twojego synka i wyciągneła WSZYSTKIE chusteczki z pudełka , które stało przy łózeczku, miałam na podłodze biały dywan  ::) a co najlepsze to była nowa paczka i było ich dokładnie 72 sztuki  ::)
HI HI, no to mamy podobne gagatki :)

Do góry