reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
Cześć kochane :)

Jestem już w Polsce pełna dobrych wrażeń, wypoczęta i strasznie stęskniona :) Nie mogę się doczekać, co u Was. teraz siedzę w pracy, ale jak tylko znajdę chwilkę napiszę parę słów więcej :)

Iwon pisze:
Cześć kochane  :)

Jestem już w Polsce pełna dobrych wrażeń, wypoczęta i strasznie stęskniona  :) Nie mogę się doczekać, co u Was. teraz siedzę w pracy, ale jak tylko znajdę chwilkę napiszę parę słów więcej :)

To czekamy na relacje, super że wypoczełas :)

DLA WSZYSTKICH DZIECIACZKÓW MOC BUZIAKÓW
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Joasiu, AgnieszkoR. widzę, że kupiłyście jeździki dla chłopaków? Napiszcie mi, czy mlauchom podoba się nowy nabytek, bo ostatnio zamierzaliśmy też zakupić na allegro takie cudo, ale nie byłam pewna, czy to nie za wcześnie, bo piszą, że od roczku..

AniuSzwarc kiedy dajesz małego do żłobka? My też podjęliśmy decyzję o żłobku, Kornelek idzie od września. Jest już zapisany.

Wszystkim dziewczynkom, pamiętającym o mnie   :-* :-*

Idę na zwierzaki zdać krótką relację z pobytu  >:D

Iwon pisze:
Joasiu, AgnieszkoR. widzę, że kupiłyście jeździki dla chłopaków? Napiszcie mi, czy mlauchom podoba się nowy nabytek, bo ostatnio zamierzaliśmy też zakupić na allegro takie cudo, ale nie byłam pewna, czy to nie za wcześnie, bo piszą, że od roczku..

AniuSzwarc kiedy dajesz małego do żłobka? My też podjęliśmy decyzję o żłobku, Kornelek idzie od września. Jest już zapisany.

Wszystkim dziewczynkom, pamiętającym o mnie   :-* :-*

Idę na zwierzaki zdać krótką relację z pobytu  >:D
l
Iwon malemu bardzo podoba sie autko:)Potrafi nim jezdzic alo pchac je i isc za nim,albo siedzi -autko ma na boku polozone i grzebie przy kolach -mechanik maly.Iwon jak bedzicie kupowac to zwroc uwage aby niebyl wywrotny(Dorian mal tez jezdzik ale wywracal sie np.do tylu co bylo niebezpieczne)

Iwonka ten co mamy my i aga jest z takimi podpurkami z tylu..........takze sie nie wywraca, czasem nawet mi sie wydaje ze jak Kuba i dzie i sie go trzyma to jakby ten jezdzik go przytrzymywal!!! a my go kupilismy z TESCO, pewnie w szczecine tez jest i tam kupcier, bo na allegro to chca za niego drugie tyle, a my kupilismy za 20 zl!!!

reklama
Do góry