e_mama
Lipcowe mamy '05 '09
elfiko pisze:Joaska pisze:hanti pisze:tak tęsknię za wami,ale jaoś nie maiłam ostatnio sły na nic,a dziś wzięłam pierszą tabletkę,
co polecała Niuńka i jestem na spidzie,czuję,że żyje ;D
hanti a czy sie przypadkiem nie boisz, ze te tabletki zpartola Ci psyche............ja tam w takie cos nie wierze, takie rzeczy dzualaja na mozg a nie na kilogramy..........czy ty jestes pewna ze tak chcesz schudnac????????
ja też sie boje takich tabletek i tez uważam,że one moga cos na psychike żle podziałać. Ja i tak już ostatnio wystarczajaco rozchwiana emocjonalnie jestem a po takich tabletkach bym chyba odleciała zupełnie![]()
ja mimo swojej walki z pociążowymi kg i to zdecydowanie poważniejszymi niż hanti nie zdecydowałabym się na te tabletki. Przeczytałam dość odkładnie forum na gazeta.pl i się ich wystraszyłam. One nie odchudzają tylko blokują łaknienie. W żaden sposób nie przyspieszają spalania tłuszczu. To tak jakbym postanowaiła zafundować sobię dietę polegającą na jedzeniu jednego suchara dziennie. Owszem można na takiej diecie schudnąc tylko co dalej ? Anoreksja ?
Hanti nie obraź się, ale wg mnie działasz nierozsądnie, tym bardziej, że jesteś szczupła.