reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

elfiko pisze:
co tak cicho???

haaaaaaaaalllllloooooooooooooooooo hehehehe

wlasnie dzwonila moja chrzestna mama, wpadnie do mnie z dzisiaj z prezencikiem, mowi, ze dla niej zawsze bede malutka i ze nalezy mi sie jakis drobiazg z okazji mojego swieta heheh

reklama
Joaska pisze:
elfiko pisze:
co tak cicho???

haaaaaaaaalllllloooooooooooooooooo hehehehe

wlasnie dzwonila moja chrzestna mama, wpadnie do mnie z dzisiaj z prezencikiem, mowi, ze dla niej zawsze bede malutka i ze nalezy mi sie jakis drobiazg z okazji mojego swieta heheh

no to piękna niespodzianke Ci zrobiła Joasiu ;D ale fajnie

ja tez sie dzisiaj do moich rodzicó wybieram bo mnie zaprosili na popołudnie na dzień dziecka ;D wiec ide

wkleiłam w galerii fotki z wizyty u mojej koleżanki która maluszka urodziła , o rany jakie to maleństwo delikatne, ja juz zapomniałam,że Weronika też taka mała była kiedyś . ::)

elfiko pisze:
wkleiłam w galerii fotki z wizyty u mojej koleżanki która maluszka urodziła , o rany jakie to maleństwo delikatne, ja juz zapomniałam,że Weronika też taka mała była kiedyś . ::)

wlasnie dopiero zobaczylam..............sliczny maluszek a mama jaka szczesliwa, od razu widac ze pewna energii hihihi :) :) :)

łosiek śpi z Otylcią,a ja do neta wskoczyłam

ale o nadrabianiu nie ma mowy,bo nie zdąrzę dzisiaj

reklama
tak tęsknię za wami,ale jaoś nie maiłam ostatnio sły na nic,a dziś wzięłam pierszą tabletkę,
co polecała Niuńka i jestem na spidzie,czuję,że żyje ;D

Do góry