reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

gazelaczek pisze:
Joaska pisze:
e_mama pisze:
współczuję Asiu, ale to nie Twoja wina, przecież Ty nie rzucałaś aparatem o podłogę ?

wiem, ale nie uwazalam..............nie pomyslalam, ale ze mnie dupa jasia qrcze!!!!!

mowie Wam ryczec mni sie chce, poza tym Rafal zawsze twierdzil ze niczego nie szanuje...............teraz bedzie mi to wypominal codziennie!!!

no co za koleś ::) wypadki się zdarzają. Grunt że Kuba nie zwalił sobie tego aparatu na głowę i sobie krzywdy nie zrobił. A aprat to tylko przedmiot - da sioę odkupić, a Kubulkowej głowy nie....

Szkoda tylko, że zdjęć nie będziesz mogła już robić.... ech - chyba energia zazdrości poszła z forum ;) ;) ;) :p

kurde joasiu to fakt bardzo mądrze gazelaczek to ujęła :)

może nie powinnam tego rozdrapywać.........ale kiedyś tak myślałam bo gdzieś mi to śmigło jak przeglądałam bb w doskoku...........myślałam kochana o was...........głupie to strasznie moje twoje rany ::) wiem że niektórzy tak mają nawet małżeństwa ze starzem, ja sobie nie wyobrażam czegoś takiego, pamiętam jakz młodym się spotkaliśmy nie było nigdy od początku moje twoje mieliśmy kasę czy jego czy moja to była wspólna...........garbik ja dostałam na urodziny kiedys i na początku młody mówił twój a ja jaki mój jest nasz wspólny........co moje to jego co jego to moje wszyastko jest nasze i nieważne czy razem się tego dorobiliśmy czy wcześniej............tak samo z kasą młody zarabia ale jest wspólna

a co do psujstwa ??? jak to się pisze ? to ja taka właśnie jestem wszystko niekiedy pali mi się w łapach :D aparat też pierwszy raz zrąbalam to troszkę się skatowałam .....ale to tylko rzecz .....nabyta :) '(kilka razy już mi się zepsół ;) ale wiemy co trzeba zrobić rozkręcić wyjąć baterię włozyć i skręcić :D )

oj tymi coś pojękuje..............

asiulka przepraszam jak coś nie teges :-*

reklama
aha cieszę się że elfica randeczka udana.....myślę że nadal jest oki :) i nic złego dalej nie przeczytam

gratulacje nowych ząbków i kroczków

my chodzikowi zdecydowanie mówimy NIE ! nawet babcia mi wciskała całkkiem fajowy po chrześnicy ale ładnie powiedziałam nie ! :)

no tak tuśka jak tam po dyskotece poza bólami żołądkowymi ? :p

uuu iwonka juz pojechała ciekawe jak jej tam i ani jak w barcelonie ?

ahaaa tymi też umie i bardzo lubi tańczyć a jak reggae słyszy to szła na całego :) i na siedząco i na stojąco rwie sięjak nic ...........ciekawe kiedy pierwszy koncert razem zaliczymy ?? :p :D

ja pitole jaka julinka niezła ;D biedna chyba się zamotala ;) i nie wie w którą stronę iść :D szkoda ze bez głosu oglądałam ale jutro to nadrobię :D urocza :D

aha tymi jeszcze podchodzi do kompa i chce tu pstrykać i sobie mówi tati tati przy tym i tak coś tu majstruje i tati tati tati tati :D

Klaudia pisze:
Hejka :)
U nas też paskudnie :( Zimno, wiatr wieje. Bylismy na spacerku pół godziny i szybko wracalismy do domku.

Wiecie co? Uzmysłowiłam sobie dzisiaj, że niedługo zaczniemy obchodzic urodzinki naszych dzieciaczków. Tak mnie wzięło na wspominki i przypomniałam sobie, jak chyba Kasia_k poszła do szpitala pierwsza i przeżywałam, że juz się zaczęły porody lipcóweczek. potem była chyba Tusia, Mania, Anitka, ja a potem to już nie wiem, hihi. :) Kurcze dziewczyny: KIEDY TO ZLECIAŁO????

fakt kiedy zleciał ten rok ??? ale to gna i ta miłość tak z dnia na dzień coraz większa, gdzie my rodzice to mieścimy ??? :) cudne to jest !
taaaaaa łóżeczko jest smaczne, kojec też :)

jej jeszcze 6 stron ale nie ma szans padam już

jutro moze

martulka miło że jesteś :) że się odezwałaś :-*

co do zabraniania samemu sobie to tymi też jest niezły jak mówię do niego tymon nie wolno to on sam głową na boki zaczyna szybko kręcic (robi nie nie nie) i macha łapką że niby nu nu robi (nu nu, papa, hejo bardzo poddobnie wyglądają :D )

buźka
mio było tu troszkę wam naprodukować

mykam bo mi naprawdę niedobrze ju ż bleeeeee

mania pisze:
Kredziu kochana dobrze ze wpadlasz i ze u Was ok usciskaj malucha od nas moooocno!!!

ok uściskam kochana maniulko !!! :-* dla was równiez uściski moooooocne :)

dzień dobry :)

dla naszych kochanych maleństw wszystkich buuuuuuuziaczki od cioci sylwi :D bądźcie zdrowe i szczęśliwe !!!!!

ka10298.jpg
wszystkim maludom w dniu ich swieta!

mania pisze:
dziewczyny wczoraj bylam swiadkiem akcji policyjenj brrrrrrrrry  :o :o :o :police:
spokojnie jak zawsze tymul na hustawce a ja z gaba na rekach nagle syreny slychac, podjezdza jeden woz podjezdza drugi, 3...5, ambulans itd w domu po drugiej stronie ulicy zastrzelil sie facet  :o :o :o :-[

pewnie pamietacie...moze pomietacie jak w zeszlym roku pisalam ze 3 osoby, ulice dalej zostaly zastrzelone, no wiec to byl policjant ktory zastrzelil jakis gosci ktorzy sie awanturowali w pubie  :o  wczoraj doastal wyrok i nie wtzrymal
raaaaaaaany w w piatek widzialam go jak kosil trawe  :-[
Kurcze Mania, ty to masz tam serial kryminalny. Albo jakiesik strzelaniny, albo samobójstwa. Kurna wracaj do nas!!!!!

reklama
czesc baby :)

wsunelam sniadanko.........teraz popijam sobie herbatke :)

kredziu
kochana dziekuje za rady w sprawie "wypadku aparatowego"..............wczoraj juz wyslalam go do naprawy i jak Opatrznosc pozwoli to bedzie naprawiony!!!!

edytko
ogladnelam Jule-baczka hehe, jak dla mnie to doskonale sobie radzi, nie musisz sie wcale przejmowac!!!!!

Do góry