reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

AniaSzwarc pisze:
a wiecie oglądałam ostatnio na bbc prime program o rozwoju 3latków i testy wykazały ze dzieci które bardziej opanowały mowe były mniej wraźliwe na uczucia ludzkie

hehe zgadza sie, moje dziecko choć jeszcze nie 3 letnie zaczyna mówic pierwsze słowa :o :o :o umie juz powiedzieć nima co znaczy nie ma i ała i wie że te ała sie mówi jak sie uderzy i idż mówi to wtedy macha łapką szczególnie na tate i pokazuje że ma sobie iść.
a w związku z tym jest mało wrażkiwa na uczucia ludzkie bo mnie ciągle bije, szczypie i nic sie nie przejmuje ,że mame to boli i jeszcze sie bezczelnie uśmiecha ::)

a tak wogóle to cześc babolce kochane

reklama
Kochane dzieciaczki zycze Wam duuuuzo zdroweczka, ruchu, zabawy, slonca na codzien, zrozumienia rodzicow,wszystkiego naj naj............zebyscie byly dla Nas Mam zawsze dziecmi!!!!!!!

11b25c2.jpg[img]

ja tez oglądałam Julke kręciołke i jak dla mnie to dziewczyna szybko ruszy do przodu, Weronika tez tak robiła i ja jej nóżki stawiałam tak jak do raczkowania, w mig pojęła o co chodzi i potem było już chuśtanie do przodu do tyłu heheh
Julcia cudowna :-*

reklama
Do góry