reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
czesc babeczki :)

ja tez sie melduje :)

wiedzialam, ze jak sie obudze szystko bedzie wygladalo inaczej :) los rozwalil aparat do konca probujac go naprawic ( :laugh: :laugh: :laugh:)
teraz to juz sam sobie zrobil bubu................

maniulka dzieki kochana, jakby co bede walic jak w dym.........hehe

Joaska pisze:
czesc babeczki :)

ja tez sie melduje :)

wiedzialam, ze jak sie obudze szystko bedzie wygladalo inaczej :) los rozwalil aparat do konca probujac go naprawic (  :laugh: :laugh: :laugh:)
teraz to juz sam sobie zrobil bubu................

maniulka dzieki kochana, jakby co bede walic jak w dym.........hehe

hi hi hi dobrze mu tak >:D >:D :angel: ;) :laugh:

Dziewczynki, zaglądam na chwilkę z pracki i uciekam, bo muszę parę spraw przed wyjazdem uporządkować  :)

Ewelinko  :-* :-*

Co do bólu głowy, kiedyś byłam bardziej wytrzymała, ale teraz też od razu łykam 2 ibupromy lub apapy i za chwilę jest dobrze. Szkoda mi czasu, żeby go marnować leżąć i wijąc się z bólu  :p

Joasiu
, przykro mi z powodu aparatu i dla odmiany napiszę słówko w obronie łośka  ::) Wprawdzie nie powinien tak się najeżac, ale też trzeba go troszkę zrozumieć. To nie jest złość skierowana bezpośrednio na Ciebie, tylko w ogóle na tą sytuację. Jest wkurzony, bo to był pewnie drogi aparat i po prostu go poniosło. Myślę, że dzisiaj będzie Cię przepraszał  ;) A o aparat się tak nie martw. Na pewno uda się Wam coś w zastępstwie wykombinować, miną złe emocje i znowu będziesz nam prezentowała urocze foteczki swoje i Kubusia  :)

No dobra babiszonki, orewła! ;D

czesc

a ja tylko wam napisze ze za ok godzine ide do lekarza z Milenką
ma tak straszny kaszel......ze osoba dorosla by pluła flegmą przy nim,a ona bidulka nie umie :-[
pozatym musi ją gardzielko bolec od tego kaszlu,jest naprawde okropny
jak wroce to napisze co i jak

Lilka pisze:
czesc

ma tak straszny kaszel......ze osoba dorosla by pluła flegmą przy nim,a ona bidulka nie umie :-[
trzymam kciuki aby wszystko było ok i okazało się , że to nic poważnego
:-* :-*

DASARIA pisze:
Lilka pisze:
czesc

trzymam kciuki aby wszystko było ok i okazało się , że to nic poważnego
:-* :-*

ja tez sie dolaczam............napewno wszystko bedzie dobrze!!!!!

buska dla Mili :)

reklama
Do góry