reklama
Joaska
Lipcowe mamy '05
czesc babeczki
ja tez sie melduje
wiedzialam, ze jak sie obudze szystko bedzie wygladalo inaczej los rozwalil aparat do konca probujac go naprawic ( :laugh: :laugh: :laugh
teraz to juz sam sobie zrobil bubu................
maniulka dzieki kochana, jakby co bede walic jak w dym.........hehe
ja tez sie melduje
wiedzialam, ze jak sie obudze szystko bedzie wygladalo inaczej los rozwalil aparat do konca probujac go naprawic ( :laugh: :laugh: :laugh
DASARIA
lipcowe mamy '05
Joaska pisze:czesc babeczki
ja tez sie melduje
hi hi hi dobrze mu tak > > :angel: :laugh:
Iwon
Lipcowe Mamy '05
Dziewczynki, zaglądam na chwilkę z pracki i uciekam, bo muszę parę spraw przed wyjazdem uporządkować
Ewelinko :-* :-*
Co do bólu głowy, kiedyś byłam bardziej wytrzymała, ale teraz też od razu łykam 2 ibupromy lub apapy i za chwilę jest dobrze. Szkoda mi czasu, żeby go marnować leżąć i wijąc się z bólu
Joasiu, przykro mi z powodu aparatu i dla odmiany napiszę słówko w obronie łośka : Wprawdzie nie powinien tak się najeżac, ale też trzeba go troszkę zrozumieć. To nie jest złość skierowana bezpośrednio na Ciebie, tylko w ogóle na tą sytuację. Jest wkurzony, bo to był pewnie drogi aparat i po prostu go poniosło. Myślę, że dzisiaj będzie Cię przepraszał A o aparat się tak nie martw. Na pewno uda się Wam coś w zastępstwie wykombinować, miną złe emocje i znowu będziesz nam prezentowała urocze foteczki swoje i Kubusia
No dobra babiszonki, orewła! ;D
Ewelinko :-* :-*
Co do bólu głowy, kiedyś byłam bardziej wytrzymała, ale teraz też od razu łykam 2 ibupromy lub apapy i za chwilę jest dobrze. Szkoda mi czasu, żeby go marnować leżąć i wijąc się z bólu
Joasiu, przykro mi z powodu aparatu i dla odmiany napiszę słówko w obronie łośka : Wprawdzie nie powinien tak się najeżac, ale też trzeba go troszkę zrozumieć. To nie jest złość skierowana bezpośrednio na Ciebie, tylko w ogóle na tą sytuację. Jest wkurzony, bo to był pewnie drogi aparat i po prostu go poniosło. Myślę, że dzisiaj będzie Cię przepraszał A o aparat się tak nie martw. Na pewno uda się Wam coś w zastępstwie wykombinować, miną złe emocje i znowu będziesz nam prezentowała urocze foteczki swoje i Kubusia
No dobra babiszonki, orewła! ;D
Lilka
Fanka BB :)
czesc
a ja tylko wam napisze ze za ok godzine ide do lekarza z Milenką
ma tak straszny kaszel......ze osoba dorosla by pluła flegmą przy nim,a ona bidulka nie umie :-[
pozatym musi ją gardzielko bolec od tego kaszlu,jest naprawde okropny
jak wroce to napisze co i jak
ma tak straszny kaszel......ze osoba dorosla by pluła flegmą przy nim,a ona bidulka nie umie :-[
DASARIA
lipcowe mamy '05
trzymam kciuki aby wszystko było ok i okazało się , że to nic poważnegoLilka pisze:czesc
:-* :-*
Joaska
Lipcowe mamy '05
DASARIA pisze:trzymam kciuki aby wszystko było ok i okazało się , że to nic poważnegoLilka pisze:czesc
:-* :-*
ja tez sie dolaczam............napewno wszystko bedzie dobrze!!!!!
buska dla Mili
reklama