reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

Joaska pisze:
nie chcialam............los powiedziual ze niechcaco to mozna nawet kogos zabic..............a mowie Wam, wieczor i kolejne dni w domu mam z glowy!!!!

Aśka! To go kurcze palnij w durny łeb i powiedz że dla odmiany specjalnie! Ja rozumiem,że to dużo kasy i szkoda ale żadna kasa nie usprawiedliwia takiego znęcania się nad drugim człowiekiem - szczególnie ukochaną kobietą i matką jego dziecka !!!! wrrrrrr aż się zjeżyłam  >:D >:D >:D >:D >:D >:D

reklama
elfiko pisze:
DASARIA pisze:
elfiko pisze:
Joaska pisze:
elfiko pisze:
Joasiu zjedz sobie coś dobrego na poprawe nastroju a z tym łosiem twoim to jak radzi Gazelaczek ja bym pogadała . co to jest kurcze podział twoje moje??? bez sensu dla mnie to może niech mur z cegieł przez pół Waszego mieszkania zbuduje będziecie mieli jasna sytuacje!!!
Nie gódz sie na to Joasiu, on nie ma prawa tak Cie szufladkować!!!

przespie sie z tematem..............dzisiaj za duzo we mnie jakiegos zalu.........wiem ze to tylko aparat, rzecz, ale jakos mi strasznie zle....................

no i juz nie bede mogla uwieczniac mojego dzieciaka ...........ehhhh....szkoda

oj biedaku ty nasz  :-[ :-[ :-[
na pocieszenie Ci powiem,że mi znowu dzisiaj gówienka poiłazience pływały  :mad: i ci najlepsze to przyjada nam oczyścić ta kanalizacje dopiero w środe!!!!!!!!! czyli mam chyba nie używac wody do tego czasu wogóle  :mad: :mad: :mad:
Zaczęłam czytac posta i w pierwszej chwili pomyślałam o Weronisi, że to jej sprawka  :-[ :-[
O ja niedobra tak posądzic niewinne dziecię  :-[ :-[ :-[ 8)
No to macie niezłą jazdę z tymi smrodkami :( :mad:
Współczuję

hihi no Dasaria Ty niedobra ciociu   ;) a apropo Weroniki i gówienek to moje wspaniałe dziecko od poniedziałku robi kupke wyłącznie na nocniczek  ;D ;D ;D
jutro będzie tydzień- kurcze trzeba to uczcic  ;D ;D ;D ;D ;D

Ja też ostro od jutra biorę się za Darię, skończyło się ;) ;)
Czego by to ją nauczyc, żeby zaszpanowac na forum???/ ;D :laugh: :D ;) ;)
No niech pomyślę - tańczyc umie na siedząco !! O0 O0 Ale to chyba marne osiągnięcie :(
A jeszcze jedno, na pytanie jakie miasto jest stolicą Polski??? Odpowiada: WAWA ;D ;D ;D
Ale na inne pytania też zdarza jej się to powiedziec :D :laugh: ::)

moje dziecie jeszcze nie spi....................:) 8) 8) 8) 8)

wiec zmykam kochane moje................do juterka, oby nowy dzien przyniols mi trochr pozytywnej energii :)

ja tez mykam, ledwo zyje, nie wiem co sie ze mna ostatnio dzieje, taki słabeusz sie zrobiłam ::)
dobranoc kobitki

no i meldujemy sie spowrotem

upal niemilosierny :p

a jutro my tez mamy wolne ha...rany nawet niewiecie co to dla nas za swieto ::) mamy dluuuuuuuuugi weekend
kurcze mam nadzieje ze z duzym wytrzymam tyle czasu :p ;)

reklama
Joasiu a jaki to aparat? co za marka i na pewno nic sie nie da zrobic???
moze ja mam tu zobaczyc wiesz tu sa te rzeczy troszke tansze ...moze jak losiowi przejdzie bedziecie mogli kupic jakis lepszy? i nie martw sie nos do gory ..kazdemu moze sie zdarzyc....mi podobno zawsze sie prztrrafiaja takie niemile niespodzianki ::) i mam to w nosie duzy to nie swieta krowa ;)

Do góry