reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
Ile dziennie śpią Wsze dzieciaczki??

Bo Daria śpi:
w nocy od ok 20 do ok 6 (bez przebudzenia ;D ;D ;D)
w dzień ok 10-11 na 1,5-2 godziny
i czasem jeszcze ok15-16 na godzinkę i jeszcze na spacerze ok 13 tej 0,5 h

Czy to nie za dużo????

Kuba spi tak samo, tylko ze na spacerze o 13 nie.............wiec to chyba normalnie

reklama
Mili chora
ma ostre zapalenie gardla

a ja wlasnie rycze
jak skoncze to ide sie wyzyc na zwierzaki :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[

po prostu qrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cześć moje kochane !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jakoś znowu nie mam czasu :( tymi za dnia jest taki.....................kochany, że żal mi go zostawiać, czasami troszkę marudny, że nie mogę go zostawaiać bo wychodzi mu dolna dwójka i górna jedynka ! no a w nocy jak bym chciała posiedzieć mimo opadnięcia z sił, to włączam kompa a ten smykul mały juz się kręci wierci i po spanku ::) teraz troszkę chcę siąśc bo niedawno zasnął, a obiadu dziś nie robimy.......................no i oczywi9ście nie wiem co u was, nie wiem gdzie skończyłam być z wami i wogóle nic już nie wiem ::)

a ja do jasnej ciasnej do teraz internetu nie miałam :mad: #$@#$@@#^
ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło i w związku z brakiem neta mój łos nie siedział przy kompie i dał sie na zakupy namówic ;D mam nowe buty ;D tra la
fotke wam zaraz wstawie tylko mi sie dwie filmiki dvd nagrywaja i musza sie skończyć to wstawie ;D

elficzorze to super ze masz nowe trzewiczki.................:) :)

ja to sie narazie moge pozegnac z jakakolwiek nowa rzecza.............wiecie przez afere "aparat hp gate" heheheehe ( teraz to sie z tego smieje, a jeszcze 12 h temu hehe ::) ::) ::))

Elfiko to fajnie ,ze przyjemnie czas spedzilas i ze ci sie buciki nowe skapły ;)
Ja wczoraj szukalam zwyklych prsotych czarnych japonek ::)oj pare ladnych godzin ich szukalam :pMam ale i tak cale czarne nie sa :p

Agus najlepsze jest to,że ja potrzebowałam buty na spacery z Weronia bo mi sie moje cichobiegaski kochane rozleciały ostatnio ale potrzebowałabym tez klapki na lato i jeszcze jakieś takie elegantsze i jeszcze..... no dobra nie bede wymieniac ale jak to powiedziałam łosiowi tak w żartach to sie uśmiechnął i powiedział- dobra jedne Ci kupie ubieraj Weronike i jedziemy ;D
hihi dwa razy powtarzac nie musiał ;D

Joasiu ale numer! chciałam Ci teraz na priva odpisac i jak weszłam na Twój profil to mi napisało ,że nie mam dostępu do danych! Zablokowałas konto???

jem obiad- kanapki z szynka i pomidorem ::) bo nie chce mi sie gotowac,
łoś pojechał do jednej pracy( po samochód tym razem do Wrocławia) a jak wróci to tylko zmieni szatki i do drugiej pracy idzie na noc
a ja znowu sama z karmi ;D

reklama
Do góry