reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Iwon pisze:Dziewczynki, mężuś pojechał po wineczko, więc juz chyba dzisiaj nie uda mi się zasiąść do laptopa, może jeszcze jutro na chwilkę w pracy, bo wyjeżdżamy o 10-tej. Ale jeśli nie, to żegnam się z Wami na cztery dłlllugie, bo bez Was, dni, zabieram aparat, żubrówkę i sok jabłkowy >, trochę łaszków i dobry nastrój 8)
Zamelduję się ze zdjęciami, jak tylko wrócę, ale najpierw wyściskam moich facetów :
Buziak :-* :-* :-*
no to szerokiej drogi Kochana Iwonko a tam na miejscu zabawy najlepszej na świecie :laugh: wyszałej sie za nas wszystkie :-*
elfiko
lipcowe mamy ´05
hanti cosik Cie tutaj u nas ostatnio brakuje :-[
a jeśli chodzi o ból głowy to ja tfu tfu dzisiaj mam pierwszy dzień od tygodnia ,że mnie jeszcze nie bolała ale wszystko przede mna bo ostatnio to dopiero tak po 21szej zaczęła
u mnie rewelacyjnie sie sprawdza zażycie dwóch tabletek ibupromu- po pól gidzinie już mi lepiej, kawa w tym wypadku jest do niczego niestety
a jeśli chodzi o ból głowy to ja tfu tfu dzisiaj mam pierwszy dzień od tygodnia ,że mnie jeszcze nie bolała ale wszystko przede mna bo ostatnio to dopiero tak po 21szej zaczęła
u mnie rewelacyjnie sie sprawdza zażycie dwóch tabletek ibupromu- po pól gidzinie już mi lepiej, kawa w tym wypadku jest do niczego niestety
Joaska
Lipcowe mamy '05
dziewuchy qrcze........zepsulam nasz aparat..................Rafal zly na mnie starsznie, atmosfera w domu straszna..............jaka ja glupia jestem!!!!
polozylam go na chwile i Kuba zwalil go z komody..............skad ja wezme tyle kasy zebu go odkupic?????
mam dola................
polozylam go na chwile i Kuba zwalil go z komody..............skad ja wezme tyle kasy zebu go odkupic?????
mam dola................
Joaska
Lipcowe mamy '05
e_mama pisze:współczuję Asiu, ale to nie Twoja wina, przecież Ty nie rzucałaś aparatem o podłogę ?
wiem, ale nie uwazalam..............nie pomyslalam, ale ze mnie dupa jasia qrcze!!!!!
mowie Wam ryczec mni sie chce, poza tym Rafal zawsze twierdzil ze niczego nie szanuje...............teraz bedzie mi to wypominal codziennie!!!
reklama
elfiko
lipcowe mamy ´05
Joaska pisze:dziewuchy qrcze........zepsulam nasz aparat..................Rafal zly na mnie starsznie, atmosfera w domu straszna..............jaka ja glupia jestem!!!!
mam dola................
no jakbym o sobie czytała... pare miesięcy temu ja wkładałam aparat do etui i mi wypadł z ręki i obiektyw sie skrzywił, za naprawe zarządali kolosalnej kwoty ... było w domu tragcznie
a to Joasiu rzeczwiście nie twoja wina, przeciez nie chciałaś kurcze :-[