reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

reklama
ehhh ja ostatnio nie mam czasu tu zajrzec nie nadrabiam bo juz nawet nie wiem odkąd zacząć ;D
łoś właśnie pojechał z piotrkiem na wycieczke rowerową, krzysiek śpi a ja mam chwilke relaxu z kawką i kompikiem...
mam nadzieje że pośpi trochu żeby mamusia sie zrelaksowac zdążyła ;D
u nas pogoda taka sobie 18o raczej pochmurno i moze będzie padac ale chyba później
moze potem jakis spacerek zaliczymy, dzisiejszej nocy pobiliśmy z krzyskiem rekord śpiochowania, zasnęliśmy razem o 21, łoś obudził mnie o 030 zebym sie przebrała w pizamę, o 6ookrzysiek obudził sie na cyca (wczesniej nic od tej 21) i spalismy dalej do 8oo, podejrzewam ze długo sie to nie powtórzy ale przynajmniej nadrobiłam zaległości w spaniu, moze moje dziecko zrobiło mi taki spóźniony prezent na dzień mamy? ;)

a ja wypilam kawusie..........los bym w cukierni i kupil mi biszkopta z bita smietana i owocami mmmmmm

zastanawiam sie teraz co tu robic z tak milo rozpoczetym dniem............zwazajac na to, ze jest juz po 13 hehe

witam o poranku :)
tu godzina 6:41 w cieniu juz 20 stopni ::)
ide pazyc kawe, zrobie sniadanie, zjemy i wybywamy do lasu nad jeziorko
ha
wiecie ile czasu minelo od ostatniego takiego weekendu ?? 3 miesiace :p

maniulka ciesze sie, ze macie chwilke rodzinna..................milej zabawy!!!!

u nas ciezkie chmury..............pogoda depresyjna 8) 8) 8) 8)

a ja znow sama, los dse pojechal w sina dal.............a niech spada!!!!!!

Maniula ale masz fajowo z tym jeziorkiem ::) U nas deszcz, więc tylko kałuże do taplania się w błocie zostają :p

Dzięki dziewczynki za odpowiedż w sprawie porannych pobudek dzieci starszych. Ale dziękuję tylko za udzielenie odpowiedzi, nie za jej treść >:D ::) :p ;)

Edytko ale mnie rozbawiłaś tą swoją nocną traumą :laugh: BB jest naszym życiem w całym tego słowa znaczeniu, nie ma co ;) :D :D :D

reklama
Do góry