reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

a tak wogóle cześc dzieweczki kochane ;D

pogoda paskudna ale ja mam humorek przedni bo po pierwsze mąż sie wczoraj spisał a po drugie to przyszedł nam zwrot z podatku i troszke tego jest wiec wyruszam na zakupy bo mamy z mężem zasade,że kasa z podatku idzie na przetracenie zawsze ;D

reklama
hej hej....
Miałam traumatyczny sen, boshhhhhhh
brrrrrr
śniło mi się, że jedna taka "mama" czytała nasze forum od początku do końca łącznie ze zwierzyńcem, brrrrrrrrrrrr !!

a Weronika od wczoraj jak sie uderzy to woła AŁA!! ;D
i jeszcze nauczyła sie otwierać zamrażalnik w lodówce( mam lodówke w której zamrażalnik jest na dole osobno otwierany) i wczoraj ją przyłapałam jak siedziała na ziemi, zamrazalnik otwarty, na kolanach szuflada a Weronika wygrzebuje mi z niej mrozonki!!

czesc kochane moje babeczki :)

zaraz klade malego spac i wracam tu z kawusia..............:)

elficzku
super ze randeczka sie udala, mam nadzieje, ze los zafunduje powtoreczke!!!!!

reklama
Joaska pisze:
czesc kochane moje babeczki :)

zaraz klade malego spac i wracam tu z kawusia..............:)

elficzku
super ze randeczka sie udala, mam nadzieje, ze los zafunduje powtoreczke!!!!!

obiecaliśmy sobie taka randke raz w miesiącu :)
a ja niestety musze sie zbierać bo do rodziców jedziemy na obiad a jeszcze musze Weronice dac deser i ją spakowac.
Będe napewno wieczorkiem bo łoś ma nocke w pracy.
do wieczorka zatem :) mam nadzieje ,ze ktoś tutaj wieczorkiem zasiadzie

Do góry