reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy

DASARIA pisze:
A kto powiedział, że randka ma byc z łosiem >:D >:D :police: >:D ??? :-[ :-[ ;D ;D

aaaaaaaaaaaaaa to co innego, tylko wiesz co, ja to bym poszla nawet i z losiem, zeby sie tylko wyrwac z chalupy!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

na jutro planujemy jakis wypad za miasto, ale podobno ma byc brzydka pogoda, a szkoda..............

reklama
Joaska pisze:
DASARIA pisze:
A kto powiedział, że randka ma byc z łosiem  >:D >:D :police: >:D ??? :-[ :-[ ;D ;D

aaaaaaaaaaaaaa to co innego, tylko wiesz co, ja to bym poszla nawet i z losiem, zeby sie tylko wyrwac z chalupy!!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D

na jutro planujemy jakis wypad za miasto, ale podobno ma byc brzydka pogoda, a szkoda..............
no ja z braku latu to z łosiem też mogę iśc, bo na horyzoncie adoratorów brak  :( ;) ;) - WERSJA OFICJALNA  :-[ ;D
My jutro do sklepów na zakupki   ;D

a ja dopiero teraz
bylismy w domku
naszym przyszlym :) podpisywalismy wstepne dokumenty

qrcze ile tych formalnosci ::)

no to ja znikam
widze ze w nocy bedzie sie dzialo u lipcowek >:D >:D >:D
a moj śpi
mial ciezki dzien :( :-[ praca,pogrzeb..........

jeden kolega z firmy wspolpracującej z Karola,mial wypadek
przygniotl go strop w pracy.........zginął na miejscu

mial 31 lat...... ['] ['] ['] [']

jestem byłam na koncerciku ale zajebioza :D superaśnie, tylko szkoda że bez młodego :( tymbardziej że to czadzik z naszego pierwszego wypadu w bieszczady, pierwszego spotkania ahhhhhhh jaka szkoda że go tam nie mogło być :( no ale było świetnie koncercik pierwsza klasa ............mimo deszczyku :)
a teraz idę spać coby tymikowi nie przeszkadzać

jutro mam nadzieję nadrobić

Iwon pisze:
Kate, AgnieszkoR, maniu, hanti kiedy dziecko zaczyna budzić się o normalnych porach, a nie nocnych (do nocnych zaliczam 6 rano  :p)
Iwus skarbie nie doradze moje starsze jeszcze ciagle mi nie daje przespac nocy ::) :p

Iwon pisze:
Nie Joasiu, ale prędzej czy później się zameldują  ;) Przypominam, że to forum, a nie czat  ;D

a no!! :p ;D

my dzis caly bozy dzien poza domem i jutro tez....ha jedziemy nad jezioro ma byc 30C ::)

dzis juz nie dam rady nadrobic :-[
moze jutro

cmoki w boki :-*

mania pisze:
Iwon pisze:
Kate, AgnieszkoR, maniu, hanti kiedy dziecko zaczyna budzić się o normalnych porach, a nie nocnych (do nocnych zaliczam 6 rano  :p)
Iwus skarbie nie doradze moje starsze jeszcze ciagle mi nie daje przespac nocy  ::) :p
mój piotrek stał sie śpiochem jak poszedł do przedszkola ............................miał 4 lata

reklama
kate332 pisze:
mania pisze:
Iwon pisze:
Kate, AgnieszkoR, maniu, hanti kiedy dziecko zaczyna budzić się o normalnych porach, a nie nocnych (do nocnych zaliczam 6 rano :p)
Iwus skarbie nie doradze moje starsze jeszcze ciagle mi nie daje przespac nocy ::) :p
mój piotrek stał sie śpiochem jak poszedł do przedszkola ............................miał 4 lata

boshhh toś nas Kate pocieszyła, nie ma co :-[ 4 lata!!? To jeszcze sobie poczekamy :-[
Bo np. u nas dzisiaj w nocy 5 pobudeczek a poranne wspawanie nastąpiło o 5.50 , ja sie ząłamie kiedyś

Do góry